Ricinusolaj szempillára? Hogy is kell használni? Bevált?
Úgy olvastam, hogy a szempillára egy már nem használt, tiszta szempillaspirállal kell felvinni, vagy fültisztító pálcikával. De mi értelme annak, hogy felviszem a hosszára, attól hogy nő jobban? Nem inkább a szempillák tövére kéne csak kenni?
Szempillanövesztés céljából.
Én annakidején egyszerűen az ujjam a kis gyógyszertári üveg szájára tettem, felfordítottam az üveget, és ami rajtaragadt az ujjamon, azt dörgöltem a szempilláimra.
És azért, mert a gázbojler kicsapott, és lepörkölte a szempilláimat.
Olyan jól használt, hogy az iskolában az igazgatónéni külön behívott, hogy nem hiszi el, hogy nem festem a szemem. És megnyálaztatta az ujjam, hogy lássa, hogy nem jön le semmi a szempillámról, szóval nem a festéstől sűrű és sötétebb, mint előtte barnás és vékonyabb volt.
Aztán nevetett, hogy majd ő is kipróbálja.
Szerintem, biztos hajra is jó, ezt mondta egy kopaszodó férfi ismerős is. Csak azért a ricinusolaj nagyon ragadós ám, még a kézre is, ha fejbőrbe dörzsölik. A kopaszodó folton olyan ritkás haj nőtt, és elég lassan. és nem látszott sötétebbnek, mint a szempillám régen.
Azt nem firtattam, hogy milyen gyakran és hogyan használta, sajnos nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!