Fiúk! Titeket zavarnak a striák?
Van néhány striám és félek hogy a barátom zavarni fogja. Még csak 16 éves vagyok és nem vagyok túlsúlyos 172cm 60kg.
Valószínűleg hírtelen növekedéstől jöttek ki. Nagyrészt a fenekem alatt a combomon vannak és még pirosas színuek, nem fehéredtek ki. Szóval titeket zavarna?
Figyelj!
Nekem is van, 22 éves vagyok. Jó, én régen meghíztam, most meg lefogytam, szóval van oka... De ez van és kész. Van. És akkor mi van? Aki nem kér ezzel együtt belőled az így járt. Ne akarj megfelelni mindenféle baromságoknak, amiket beléd diktál a média.
Hidd el, a sok instás csajnak is van, akiket esetleg követendő mintának titulálsz, csak le van photoshoppolva vagy pont úgy van állítva a fény, hogy nem látszik.
Nyugi van :)
Szerintem az aki néhány stria miatt nem tart szépnek az nem is éri meg az aggódást.
A növekedés miatti stria teljesen normális tini korban is, kialakulhat hirtelen súly változás, hirtelen növekedés, hormonális okok, egészségtelen táplálkozás vagy épp genetikai okok miatt is.
Ha valakit ez zavar rajtad és e miatt ne érdekelnéd az körül kéne nézzen a saját háza táján, hogy van e olyan tökéletes, hogy ilyen apróságok miatt megjegyzéseket tegyen/húzza az orrát.
Tudom, hogy nehéz elfogadni az ilyen apró hibákat is magunkon, de hidd el semmit sem von el a szépségedből, sokan észre sem veszik.:)
Az válaszoló aki szerint a tini lányok 90% nincs, az nagyon is téved.:)
Nem csak hízástól alakúl ki, és nem csak a terhes nőket érinti. Hirtelen növekedés is kiváltó ok. A bőr rostjai nem bírnak együtt nyúlni, ezért megszakadnak. Pirosas, vörös csíkok keletkeznek, amik idővel kifehérednek. Ha nem kened, akkor is kifehéredik.
Egy inteligens férfit ez nem zavar. A nők/tinilànyok nagy részének van. Sőt, férfiaknak is ! :) Párom karján és derekán is vannak. És nekem is tini korom óta a növekedés miatt. És sok-sok más làny osztálytársamnak is. Bőven nem csak 20%-uknak!
Nem zavar. Senki sem tökéletes.
Nem tagadom, számít a külső, de önmagában a szépségtől senki sem lesz jó partner.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!