Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Fiúk/Férfiak titeket zavarnak...

Fiúk/Férfiak titeket zavarnak a striák?

Figyelt kérdés
Tudjátok azok a csíkok amik hirtelen hízástól keletkeznek a bőrön. Persze a fogyás után is ott maradnak. Úgy zavar titeket?

2019. máj. 27. 15:13
 1/9 anonim ***** válasza:
Engem nem. Szerintem észre sem veszem,mivel nem a hibákat keresem.
2019. máj. 27. 15:19
 2/9 anonim ***** válasza:

Szerintem a férfiakat nem igazán érdekli. Rajtam is vannak, egy barátom tette szóvá, de ő is csak rácsodálkozott. Hónapokig nem vette észre :D Más meg sem említette.

Az ember a saját hibáit jobban észreveszi, velem is volt, hogy nem láttam valamit a páromon amíg nem hívta fel rá a figyelmem.

2019. máj. 27. 15:31
 3/9 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem, nekem is van a nagy fogyásom miatt. :)
2019. máj. 27. 16:07
 4/9 anonim ***** válasza:
amelyiket zavarja, az üljön kaktuszba. exemnek (fiú) is volt egy szép adaggal elég fura helyen..
2019. máj. 27. 16:54
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem csak fogyás és hízás miatt jön létre!

A hirtelen növekedéstől is lehet. Egy vékony nőnek is lehetnek striái!

Sőt a férfiaknak is! Páromnak is van egy kettő a felkarján.

És még sok férfinak is van.

2019. máj. 27. 17:05
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a fenekemen van és a hónaljamnál. Bőrszakadások. Én büszkén viselem őket :D

L

2019. máj. 27. 17:43
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Ah, azt kihagytam, hogy nem zavarja a srácokat, szinte észre sem veszik őket. Egy edzősrác tett egy megjegyzést, de az sem negatív volt.
2019. máj. 27. 17:46
 8/9 anonim ***** válasza:
Attól is lehet valakinek, ha hirtelen nő meg a melle.
2019. máj. 27. 20:14
 9/9 anonim ***** válasza:
bárcsak nekem is attól lenne hogy a mellem nőtt meg hirtelen :D sajnos nekem a fenekemen/combomon van. akkor keletkeztek amikor kislányból nő lettem vagy mi :) páromat hálistennek nem zavarja szerintem észre sem veszi őket, engem kicsit zavarnak
2019. máj. 27. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!