Borzalmasan nézek ki. Mitől lehet, és mit csináljak?!
Reggel, amikor felkeltem, szörnyen égett az arcom. Elmentem mosakodni, amikor azt vettem észre, hogy hámlik az orrom. Szokott lenni ilyen, szóval nem törődtem vele, viszont a nap folyamán egyre rosszabb lett. Nem csak az orrom hámlik, hanem az egész fejem, a fejbőröm, minden. Mindenhol vörös vagyok, és még mindig ég. Bekentem testápolóval, de már az sem használ :((( A szemem alja - bár mindig karikás - olyan kék, mintha rákentem volna valami szemhéjpúdert. Még a szám is ki van száradva.
Nem nagyon mászkálok el itthonról, bár tegnap sétáltam egy órát. Elég könnyen leégek, mert vékony és nagyon világos a bőröm, de azt képtelen vagyok elhinni, hogy egy reggeli séta ennyit ártana... Sokat szoktam inni, szóval attól sem lehet száraz a bőröm.
Van valakinek ötlete, hogy mit csináljak vele? Olyan ronda vagyok így :(
szerintem menj el orvoshoz.
talán ez a legegyszerűbb..
lehet h vmi betegség bújkál benned.:S
Egyetértek az elsővel.
El fog múlni, ha azonban rosszabbodna vagy 4-5 nap alatt sincs változás akkor bőrgyógyászhoz menj el.
Addig is én kenegetném mondjuk neogranormonnal.
Vagy a patikába ha elmondod amit nekünk leírtál akkor biztos javasolnak valami kenőcsöt.
Sima testápoló nem sokat ér szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!