Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Borzalmasan nézek ki. Mitől...

Borzalmasan nézek ki. Mitől lehet, és mit csináljak?!

Figyelt kérdés

Reggel, amikor felkeltem, szörnyen égett az arcom. Elmentem mosakodni, amikor azt vettem észre, hogy hámlik az orrom. Szokott lenni ilyen, szóval nem törődtem vele, viszont a nap folyamán egyre rosszabb lett. Nem csak az orrom hámlik, hanem az egész fejem, a fejbőröm, minden. Mindenhol vörös vagyok, és még mindig ég. Bekentem testápolóval, de már az sem használ :((( A szemem alja - bár mindig karikás - olyan kék, mintha rákentem volna valami szemhéjpúdert. Még a szám is ki van száradva.

Nem nagyon mászkálok el itthonról, bár tegnap sétáltam egy órát. Elég könnyen leégek, mert vékony és nagyon világos a bőröm, de azt képtelen vagyok elhinni, hogy egy reggeli séta ennyit ártana... Sokat szoktam inni, szóval attól sem lehet száraz a bőröm.

Van valakinek ötlete, hogy mit csináljak vele? Olyan ronda vagyok így :(

2010. júl. 29. 22:33
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Én a leégésre tippelek. Pár napig ne mászkálj ki otthonról, kenegesd a bőröd, ha nem jön rendbe, akkor lehet, el kéne nézni a dokihoz. De addig sztem pihentesd. :)
2010. júl. 29. 22:42
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

szerintem menj el orvoshoz.

talán ez a legegyszerűbb..

lehet h vmi betegség bújkál benned.:S

2010. júl. 29. 22:46
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
menj el az orvoshoz vagy kerj tanacsot egy szakertotol :)ne felj, rendbe fog jonni a borod :)
2010. júl. 29. 23:09
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy írtatok :)
2010. júl. 29. 23:15
 5/7 anonim ***** válasza:

Egyetértek az elsővel.

El fog múlni, ha azonban rosszabbodna vagy 4-5 nap alatt sincs változás akkor bőrgyógyászhoz menj el.

Addig is én kenegetném mondjuk neogranormonnal.

Vagy a patikába ha elmondod amit nekünk leírtál akkor biztos javasolnak valami kenőcsöt.

Sima testápoló nem sokat ér szerintem.

2010. júl. 30. 04:58
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, már jobban vagyok. Kenegettem Fenistillel, és már nem hámlik meg fáj az arcom :) Legközelebb jobban vigyázok, ha megyek valahova.
2010. aug. 2. 00:56
 7/7 anonim válasza:
használj testápolót és igyál
2013. ápr. 14. 08:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!