Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Eredeti sotetbarnabol masodik...

Eredeti sotetbarnabol masodik nekifutasra lehet szoke hajat kapni ami most sarga?

Figyelt kérdés
Fodrasznal voltam, leszivta az eredeti sotet barna hajam, befestette szokere. Nem olyan lett amilyet szerettem volna. Sarga. Mindig magamnak festettem a hajam regen,bar nem szokere. Most ha erre egy nagyon hamvas szoket rakenek mulik majd vajon sargasaga? Vallig ero hajam van, hama lenő ha nem tudom szebbre befesteni max lenovesztem,de ha mar elkezdtem szokitesi mizeriat, most mar végigcsinálnám.

2020. máj. 19. 14:05
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem menj másik fodrászhoz. Én szőkével otthon nem kisérleteznék.
2020. máj. 19. 14:06
 2/5 A kérdező kommentje:
A fodraszomban megbizok,eddig mindig tokeletes hajat csinalt. Viszont eleg draga. Nincs havonta 20ezrem csak a hajamra :/ igy ha itthon nem megy, inkabb lenovesztem
2020. máj. 19. 14:11
 3/5 A kérdező kommentje:
Esetleg van valaki aki probalkozott? Megosztana mi lett vege?
2020. máj. 19. 14:11
 4/5 anonim ***** válasza:
46%

Sárga? Nem pigmentálta vissza a leszivatás után?

Egyébként a szőkével én sem csinálnék semmit otthon, inkább 20ezret fizetnék ki most mint, hogy az egészet leégessem aztán éveken át szenvedjek vele.

Hamvasító sampont még szóba jöhet.

2020. máj. 19. 15:06
 5/5 A kérdező kommentje:
Leszivta es befestette. Nem ocsmany sarga, de nem a kívánt eredmenyt erte el. En magamnak szőkítő porozni nem akarom, isten orizz. Sima syoss hamvas szoke festekkel kenném at. Ennek majdnem 3 hete
2020. máj. 19. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!