Ez nagy igénytelenség lányként? Fiúk ti mit gondolnátok egy ilyen lányról?
Figyelt kérdés
A hajamat én vágom saját magamnak otthon és a szemöldökömet sem kozmetikus szedi hanem én. A bajuszomat sem gyantáztatom mert csak szőke pihéim vannak. Szőrteleníteni 2 havonta szoktam mert lassan nő a szőrőm és szintén világos.
Nem járok se fodrászhoz, se kozmetikushoz de én nem tartom magam igénytelennek. Azért kérdezem meg egy barátnőm azt mondta hogy lánynak ezek a dolgok alapok, és nagyon gáznak tartja hogy én ilyen ritkán szőrtelenítek. Pedig szerintem az ilyen a zsíros hajnál, és a büdösségnél kezdődik. Most tényleg gáz lennék ezek miatt?
18|l
2020. máj. 18. 11:03
11/12 anonim válasza:
Ugyanezt csinálom. Egyszerűen nem akarok elb..ni egy vagon pénzt erre a fizetésemből. Csomó másra kell általában költenem, ezek nekem már nem férnének bele. Nem igénytelenség ez, csak a mai műanyag világban. Igénytelen az, aki nem fürdik mondjuk csak 3 naponta, aki 2 hetente mossa a haját, akinek szutyok ragad a körmei alá és nem szedi ki, nem húz tiszta fehérneműt naponta... teljesen más a valódi igénytelenség, mint az, amit ma ennek állítanak be.
12/12 anonim válasza:
Nézd,nem ragad a hajat a zsírtól,nem lehet megdöglen melletted a rohadt szagtól,akkor nem gáz. Fodrász vagyok,de nem a szakmában dolgozom. CSAK a közvetlen családtagoknak és magamnak vágom /festem a hajam.5 alkalommal próbálkoztam drága fodrásznál,olyan frizurával jöttem ki,hogy amíg nem nőtt meg,begumizva hordtam. Nos..2 forintot nem adok ki egy 💩 frizuráért. Szörtelenítést hetente intézem,szemöldököm magamnak intézem,műkörmöm nincs (gusztustalan amikor másnak alá látok és sárga alul meg látszik benne a szutyok is.) Van saját szép nagy szempillám így azt sem kell rakatnom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!