Szoktátok olvasgatni a Hoxa portálon a ricinusolajos naplókat?
Figyelt kérdés
Ha van róluk véleményed, írd meg! :)2010. júl. 29. 18:14
1/7 anonim válasza:
Szia!
Igen én szoktam olvasni, és folyamatosan nyomon követem őket, habár az ilyen blogokban csak annyi a rossz h nem frissülnek olyan gyakran, mint a fórum.
Szerintem nagyon jó én is szerettem volna elkezdeni de sajos nincs rá időm :(
3/7 anonim válasza:
Én olvastam és azért kezdtem el de csak az lett belőle hogy szenvedtem azzal a hülye olajjal és nem nőtt semmivel se többet a hajam
4/7 anonim válasza:
Nem akarok tudatlannak tűnni, de mi a fene ez a ricinusolaj-mánia? Minden második kérdés erről szól, egy pár hónapja meg azt sem tudtátok, hogy az micsoda! :D Komolyan annyira jó csodaszer, és annyi jót művel? Már az én fantáziámat is beindítja. :)
5/7 anonim válasza:
Nézz utána, ha már látod hogy mennyi kérdés van róla. Engem nem hatott meg ez az olaj, ja és amúgy szoktam olvasni a naplót.
6/7 anonim válasza:
Szoktam olvasgatni hajas naplókat, de ez a ricinus annyira egy hülyeség x) Ragacsos olaj, és a hiedelemmel ellentétben IGENIS lerakódik a fejbőrre, elzárja a levegőtől, azért hullik sok embernek a haja tőle, köztük nekem is. Maximum az extraszáraz hajú emberkéknek jöhet be, akiknek azonnal szívja a bőr a nedvességet, és így csak vékonyabb réteg marad a felszínen. Mellesleg a több órás dunsztolódás is rettenetes ötlet. Elég 30 perc a beszívódáshoz, utána már semmi sem történik.
7/7 MadameViciouse válasza:
Egyáltalán nem hülyeség,nekem rengeteget nőtt tőle a hajam,szempillám,de leginkább a megritkult szemöldököm,amivel mondhatni csodát tett.Olyan helyeken is nőttek új szálak,ahol már évek óta nem a rendszeres szedés miatt.
Ha annyira hülyeség lenne nem írnák nők százai,hogy mennyire hatásos.Vagy talán mind tévednek akik próbálták?
Egyébként fodrász vagyok és egyáltalán nem káros.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!