12/19 anonim válasza:
Nekem egyik sem tetszik annyira.Nekem is be volt festve egyszer természetes vörösre,nagyon jól állt mert fehér a bőröm meg minden de már 2x befestettem a saját hajszínemre és mindig előjött a vörös mert a vörös nagyon macerás,hamar kifakul és nem lehet átfesteni szóval csak mondom hogy ha később megbánod a vöröst az addig ott fog virítani amíg le nem nőtt és le nem vágtad.Sokan szenvednek mert befestették a hajukat és most növesztik le mert megbánték,nekem eddig a fele lenőtt.
13/19 anonim válasza:
nekem most a másodikkal van befestetve, imádom:)))
gyönyörű, nekedis azt ajánlom:)
(eredetileg sötétbarna a hajam, szépen fogta be nagyon)
14/19 anonim válasza:
A gránátvörös. Nagyon dögös.
20L
15/19 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek:)
az 1- vel fogom befesteni a hajam, bár a 2. jobban tetszik, de az első olyan feltűnőbb
2010. júl. 30. 09:14
16/19 Placsa válasza:
válassz barnásabb árnyalatot mert ha kikopik a fénye akkor és jól néz ki
17/19 A kérdező kommentje:
épp a barnaságomtól akarok megszabadulni, de azért köszi
2010. aug. 1. 09:24
18/19 anonim válasza:
Nos,szerintem a második.Az első nagyon közönséges.
21/F
19/19 A kérdező kommentje:
annál jobb:)
2010. aug. 1. 12:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!