Sötétszőke vagy vörös (pirosas)? Melyik tetszik jobban?
Figyelt kérdés
kort és nemet és hogy MIÉRT az2010. máj. 5. 17:08
2/9 anonim válasza:
Az attól függ milyen a személyiséged
3/9 anonim válasza:
Ez a szőke az olyan semmilyen számomra, nem tetszik. A vörös az pedig szép, olyan figyelemfelkeltő, vad. Persze csak annak szép akinek hibátlan az arca, mert mondjuk egy pattanásos lányon láttam egyszer ilyet, az rettenet volt.
25L
4/9 anonim válasza:
Egy visszahúzodó, csendes "kislányos" csajhoz pl nem illik ez a vörös
5/9 anonim válasza:
Vörös. Nekem nagyon átlagossá vált a szőke. Annyian festetik már szőkére a hajukat, hogy elveszítette a varázsát. Sokkal feltűnőbb egy érdekes vagy vad vagy természetes hajszín, mint a szőke. Arról nem beszélve, hogy russzul vagyok, mikor agyonáig van törve szálkásodva a hidrogéntől, és akkor is erőltetik.
21/L
6/9 A kérdező kommentje:
csakhogy nekem az eredti hajszínem a sötétszőke csak vörösre festem. és azon gondolkodtam h visszakellene festenem mert drága festék csakhogy mindegyik színt szeretem és mindegyik passzol is hozzám. (a bőrömnem meg semmi baja)
2010. máj. 5. 17:33
7/9 anonim válasza:
A szőke nagyon jó, de a vörös mű! Ez a "hűdenagyonvörös" 1000 lányból jól áll 2-nek. Szerintem meg se próbáld, mert ha nem tetszik 3 évig se szeded ki a hajadból! Nekem egyszer volt, meg is bántam, utána nem volt festék, ami segített. Kivéve a feketét, de az gondolom nem akarsz lenni.
8/9 anonim válasza:
16/L nekem a sötétszőke,nekem is ilyen a hajam:)A vörös is szép,de szerintem öregít
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!