Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Sötétszőke vagy vörös (pirosas...

Sötétszőke vagy vörös (pirosas)? Melyik tetszik jobban?

Figyelt kérdés
kort és nemet és hogy MIÉRT az
2010. máj. 5. 17:08
 1/9 A kérdező kommentje:

ilyesmi a s.szőke: [link]

és ilyesmi a vörös: [link]

2010. máj. 5. 17:11
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Az attól függ milyen a személyiséged
2010. máj. 5. 17:15
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Ez a szőke az olyan semmilyen számomra, nem tetszik. A vörös az pedig szép, olyan figyelemfelkeltő, vad. Persze csak annak szép akinek hibátlan az arca, mert mondjuk egy pattanásos lányon láttam egyszer ilyet, az rettenet volt.

25L

2010. máj. 5. 17:15
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Egy visszahúzodó, csendes "kislányos" csajhoz pl nem illik ez a vörös
2010. máj. 5. 17:17
 5/9 anonim ***** válasza:

Vörös. Nekem nagyon átlagossá vált a szőke. Annyian festetik már szőkére a hajukat, hogy elveszítette a varázsát. Sokkal feltűnőbb egy érdekes vagy vad vagy természetes hajszín, mint a szőke. Arról nem beszélve, hogy russzul vagyok, mikor agyonáig van törve szálkásodva a hidrogéntől, és akkor is erőltetik.

21/L

2010. máj. 5. 17:27
 6/9 A kérdező kommentje:
csakhogy nekem az eredti hajszínem a sötétszőke csak vörösre festem. és azon gondolkodtam h visszakellene festenem mert drága festék csakhogy mindegyik színt szeretem és mindegyik passzol is hozzám. (a bőrömnem meg semmi baja)
2010. máj. 5. 17:33
 7/9 anonim ***** válasza:
51%
A szőke nagyon jó, de a vörös mű! Ez a "hűdenagyonvörös" 1000 lányból jól áll 2-nek. Szerintem meg se próbáld, mert ha nem tetszik 3 évig se szeded ki a hajadból! Nekem egyszer volt, meg is bántam, utána nem volt festék, ami segített. Kivéve a feketét, de az gondolom nem akarsz lenni.
2010. máj. 5. 19:17
 8/9 anonim válasza:
16/L nekem a sötétszőke,nekem is ilyen a hajam:)A vörös is szép,de szerintem öregít
2010. máj. 7. 12:13
 9/9 anonim ***** válasza:
A vörös mennyire szép :|
2010. máj. 7. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!