Miért nem használ a solutio?
Figyelt kérdés
Nyáron vettem először, akkor nagyon jó volt, 2-3naponta használtam és egyáltalán nem izzadtam. Aztán abbahagytam 1hónapra, most újra kezdtem, minden nap használom, mégis izzadok. Mit tegyek? Mitől van, hogy nyáron használt most meg nem?2008. nov. 23. 20:14
1/2 anonim válasza:
Szija! Egy darabig én is használtam solutio-t, nekem annyit csinált csak hogy talán fokozódott az izzadás és egyetlen egyszer volt olyan, hogy nem volt semmi. Viszont már egy ideje nem használom, kipirosodott tőle a bőröm, nagyon érzékeny lett, még a mai napig az, szóval szerintem ne nagyon használd, mert tele van alumíniummal és mint tudjuk az rákkeltő...:S Még én is küzdök ellene, eddig nem találtam semmilyen használható módszert rá:S De ha van már ötleted, akkor szívesen fogadom én is:)
2/2 anonim válasza:
*mérséklődött akart lenni:)
Egyébként ha sokáig használod, akkor hozzászokik a bőröd és aztán már nem használ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!