Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miért nem használ a solutio?

Miért nem használ a solutio?

Figyelt kérdés
Nyáron vettem először, akkor nagyon jó volt, 2-3naponta használtam és egyáltalán nem izzadtam. Aztán abbahagytam 1hónapra, most újra kezdtem, minden nap használom, mégis izzadok. Mit tegyek? Mitől van, hogy nyáron használt most meg nem?
2008. nov. 23. 20:14
 1/2 anonim válasza:
Szija! Egy darabig én is használtam solutio-t, nekem annyit csinált csak hogy talán fokozódott az izzadás és egyetlen egyszer volt olyan, hogy nem volt semmi. Viszont már egy ideje nem használom, kipirosodott tőle a bőröm, nagyon érzékeny lett, még a mai napig az, szóval szerintem ne nagyon használd, mert tele van alumíniummal és mint tudjuk az rákkeltő...:S Még én is küzdök ellene, eddig nem találtam semmilyen használható módszert rá:S De ha van már ötleted, akkor szívesen fogadom én is:)
2008. nov. 24. 20:55
 2/2 anonim válasza:

*mérséklődött akart lenni:)

Egyébként ha sokáig használod, akkor hozzászokik a bőröd és aztán már nem használ.

2008. nov. 24. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!