Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit csináljak a dekoltázsommal?

Mit csináljak a dekoltázsommal?

Figyelt kérdés
Valahogy olyan csúnya.Nincsenek rajta pattanások, teljesen sima, de olyan furcsa..Milyen melltartót hordjak,hogy szépek legyenek a melleim?Push-up ot nem nagyon szeretnék...van barátom,és nem akarom "beetetni" és ha majd arra kerül a sor, lehangolni ezzel:S szóval? ha toppot veszek fel, ami kisit szorít attól szebbnek tűnnek?Mert feltólja nem? + tippek?:)
2008. nov. 23. 18:28
 1/3 anonim válasza:
Ha szép dekoltázst szeretnél, akkor én a push up-ot ajánlom, nem kell, hogy nagyon vastag legyen a bélése, elég egy vékonyabb is, keress olyat:) Mert az aztán kirakja a kirakatba ;) A barátodnak ez pedig csak imponálni fog...:)
2008. nov. 23. 19:33
 2/3 anonim válasza:

Szia! Ha van ilyen nálatok, hogy Intimissimi fehérnemű üzlet, akkor nyert ügyed van. Vettem ott magamnak olyan melltartót, ami egyáltalán nem push up viszont nagyon jó. És olcsó! Ha bemész látsz majd sok csicsás izét. Keresd a legegyszerűbbet. Persze lehet, hogy ez nem válik be de ha többet felpróbálsz biztos találsz megfelelőt. Legyél türelmes!

Amúgy a pasidnak tuti tetszene, és ha meg "arra" kerül a sor akkor te vagy neki az abszolút legleglegminden és ez már nem is fogja érdekelni.

Szerintem jobb ha melltartóval "tolod fel" mint mindenféle buta módszerrel. Ügyes légy!

2008. nov. 29. 11:36
 3/3 A kérdező kommentje:
de aranyosak vagytok:) köszi:)
2008. nov. 29. 13:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!