Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Melyik hajvasaló a legjobb?

Melyik hajvasaló a legjobb?

Figyelt kérdés
Hajvasalót szeretnék venni olyan 5000Ft értékben és kíváncsi lennék a véleményetekre hogy szerintetek melyik a legjobb. Amivel a haj nem ugrik ki ha esik, párás, ködös vagy esetleg hideg az idő. A kerámiaalapos a legjobb azt tudom....:)
2008. nov. 23. 16:44
 1/8 anonim válasza:
84%

Gama, lézeres, vagy lézeres-ionos. Ez a legjobb, de 14ezer. Viszont megéri. Nekem volt 4-5 darab hajvasalóm, ahelyett hogy csak ezt aaz egyet vettem volna. Több tízezreket költöttem rájuk, és tényleg csak egyet kellett volna:)

Stella fodrászkellék, 13.ker, valahol a nyugati környékén.

Szerintem spórolj még rá, vagy ruházz be, bátran ajánlom.

2008. nov. 23. 16:53
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
nem vasalom a hajam de amennyire én tom a Remmington vasalók messze a legjobbak...bátran ajánlom neked is h próbáld ki azt utána lécci privibe írd már meg h mien volt :P eddig 15/13an mondták h nekik bevált:Paz a maradék kettő meg nem jelzett vissza...
2008. nov. 23. 20:18
 3/8 A kérdező kommentje:
okés;) és köszi a választ:)
2008. nov. 23. 20:20
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát nekem is a Remington vált be. Normál időben öt hat napig is tart. S9000. Köd-ben kevesebb ideig tart, viszont eső ne érje a hajad attól visszaugrik, mindegy hogy mivel vasalod. Nekem volt Gama is, két hónapot bírt. Gariba javították, egy hónap múlva vihettem vissza. Garanciás újrajavítás, de inkább átpasszoltam uncsitesómnak, én meg vettem R.-t
2008. nov. 24. 21:09
 5/8 anonim ***** válasza:
51%
Vidal Sassoon, ha érdekel elis adom neked, mert nekem már nem kell,persze tudom hogy ez nem egy "olyan" oldal, ahol ilyesmi van, de nem tudtam eladni, pedig nagyon szép meg minden. 7000 ft -ért vettem
2008. nov. 25. 15:15
 6/8 anonim válasza:
100%

szerintem a remington S2002-es is megéri 500FT értékben.:)

és azt használom 2 laposat! Igaz minden nap vasalom a hajam, van hogy többször egy nap.:S nagyon rá vagyok állva.

De sokan azt mondják, hogy a remington a legjobb!

2009. nov. 20. 19:12
 7/8 anonim válasza:
100%
szia! Én GAMA-t használok lézerest már 3 éve és teljesen jól működik.
2010. jan. 19. 17:44
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem a Remington hajvasalók a legjobbak!!
2010. márc. 3. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!