Hogyan barnitsam egyformára a testem?
Figyelt kérdés
Járok szoliba, de mivel már egy ideje tart a jó idő így a kezem barnabb sokkal mint a többi testrészem.. Mit csináljak hogy egyenletes legyen?2020. máj. 9. 15:05
1/3 anonim válasza:
Régebben én is voltam párszor szoliban, mert elég fehér bőrű vagyok és mindenféle foltok jelentek meg rajtam. Szerintem fogadd el magad ahogy vagy, a fehér bőr is irtó szexi tud lenni, sőt nagyon sok férfinak az tetszik.
2/3 A kérdező kommentje:
Nem fehér a bőröm annyira, a kezem jól le barnult a napon, de a többi testrészem nem és a szoli azt is barnitja ugye tehát a kezem is sötétebb lesz és nem tudok egy szint tartani így, arra vagyok kíváncsi mit tegyek hogy egyforma legyen mindenhol a szinem?
2020. máj. 9. 20:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!