Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Gyantázásnál jobb ha a szőr...

Gyantázásnál jobb ha a szőr hosszabb, vagy inkább rövidebb legyen?

Figyelt kérdés
Pl. ha pénteken megborotválkozom és a következő pénteken tudok csak kozmetikushoz menni,az a szőr még nem túl hosszú?
2010. júl. 29. 01:05
 1/7 anonim ***** válasza:

Áááááá,dehogy hosszú.

Az úgy pont ideális.

Minél hosszabb egyébként,annál jobban fáj:S:S:S

2010. júl. 29. 07:10
 2/7 anonim ***** válasza:
szerintem legyen azért 3-4mm mert sokkal rosszabb ha rövid és folyton a bőrődet tépi csak.Attol függ mennyire nő gyorsan.
2010. júl. 29. 09:55
 3/7 anonim ***** válasza:
3 - 4 mm nem ragad bele a gyantába...így nem fogják tudni kiszedni. Minimum 2 hét borotválás után, de jobb ha 3...előtte hiába mész..és nem fáj jobban hosszú szőrrel, ez baromság!! Röviddel jobban fáj és még ki sem jön...:((((
2010. júl. 29. 15:15
 4/7 anonim ***** válasza:

első vagyok.

rendben,majd tájékoztatom a kozmetikusomat,h ez baromság,hha 3 hét helyett 5 hét múlva megyek és teljesen kinő a szőröm,h bitos,h nem azért fáj jobban mert rég voltam és h hosszú,hisz ő is ezt mondj,ez baromság,a gyakorikérdéseken is megmondták......

2010. júl. 29. 16:09
 5/7 anonim ***** válasza:
oké kedves előző, ha te így gondolod menj hetente...ekkora intelligenciával te biztos mindent tudsz...és nyilván CSAK az a jó amit te mondasz, de azért had válaszoljak már én is...engedelmeddel nagyfej xD
2010. júl. 29. 19:42
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Kozmetikus vagyok,tény,hogy a kis szál nem ragad bele,de a hosszú valóban jobban fáj!A 3-4 mm ideáis.A kis szál nem ragad bele normálisan ezért bele lehet tépni vagy fölöslegesen rángatjuk a bőrt.Kell egy hossz,de azért ne túl hosszú.
2010. júl. 30. 06:53
 7/7 anonim ***** válasza:
19. 42 vagyok, és végre megválaszolta valaki a kérdést! (nem beszél jobbra balra baromságokat) Köszönjük. :))
2010. júl. 30. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!