Melyik a legjobb (sötét) kék festék vagy hajszínező?
Igora a legeslegjobb de nagyon drága.
Alfaparf Revolution true blue - megfizethető és tartós, a kedvencem.
Illetve nekem egy ideje a Schwarzkopf urban metallic sorozatból a sötétkékkel van festve a hajam (a felső 20 centi kb.), ez nagyon sötét kék de nekem ez pont jó. Bár ha nem nagyon szőkére kenik rá akkor fekete lesz, így sok a negatív vélemény is róla.
Minden ilyen festékre igaz, hogy csak világos szőkén lesz szép kék és hogy gyakran kell utánfesteni, mert gyorsan kopik.
Frissítésre a crazy color színezőket használom balzsamba keverve az egész hajra, ez magában is szép de úgy hamar kikopna.
Igen, ezek befogják a hajtövet is, ellentétben pl. a szintén Schwarzkopfos electric blue-val, ami a festett részeken nagyon szép de a hajtő az mintha rá se kented volna.
Középbarnán őszintén szólva nem tudom, milyen lesz, a másik Schwarzkopf (az urban metallics) tuti befogja de lehet hogy fekete lesz. A másik 2 már kérdéses, azokhoz írja is hogy szőke hajon működik csak de az alfa pl. megér egy próbát mert nem olyan drága ha nem működik is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!