Hogyan szüntethetném meg a száj körüli pattanásokat?
Huhh a rutinod szörnyű:D
Az első jó tippeket mondott!! De minimum egy normális arctisztítót, és olajmentes(!!) hidratálót vezess be,ami tényleg arcra való. Niveát felejtsd el
Nekem nagyon bevált a kén szappan pattanások és zsíros bőr ellen, de utána nagyon fontos hidratálni!! Erre nekem a balea aqua, vagy a loreal hydra genius vált be. Plusz nagyon tudom ajánlani a kamillás gőzölést, az arcodat át is törölheted kamillateával, leszárítja a pattanásokat és nyugtatja is a bőrt. Ha épp heges a bőröm valahol pattanás miatt,akkor körömvirág krémet kenek rá,ez szépen gyógyítja
De napi kétszer tisztítás+hidratálás kellene mindenképp, és heti egy gőzölés,utána arcpakolást is rakhatsz fel(én élesztő+uborka kinyomott levéből szoktam csinálni,ez nagyon jó)
Nekem ezek váltak be,így szinte bababőröm van,de mindenkinek más a jó,ki kell kísérletezni,mindenesetre válogass nyugodtan a tippek közül:)
16L szóval én is abban a korban vagyok,de odafigyeléssel és megfelelő étrenddel(!!) így is lehet tiszta bőre valakinek:D
Manna fekete szappanját használom reggel és este arctisztításhoz, hidratáláshoz pedig jojoba olajat, ami szintén a pattanások eltűnéséhez is hozzájárul. Nekem nagyon beváltak.
23f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!