Mit ajánlatok arra ( sampon, vitamin bármi) hogy több babahajam nőjjön?
Sziasztok!
A hajam vékonyszálú és ritka, szerencsére megerősödött és meg is nőtt, merz vitamint szedtem, és ricinusolajazni is szoktam...A baj a tetején való ritkulás ez zavar, erre kellene megoldás! Köszi :)
Szia
Én a Farmasi cég által forgalmazott foghagymás sampont ajánlom, nagyon gyorsan nő tőle a haj, én is ezt használom és jelentős eredménye van. Nem foghagyma szagú egyébként csak a kivonat van benne, és tudsz vásárolni nagyon jó árban ilyen kiegészítő termékeket is mellé amelyek mégjobban gyorsítják a folyamatot. A nutriol sampon is jó de az borzalmasan drága, és szerintem nem is a legtermészetesebb.
Nekem a Das plus hajvitamin segitett sokat, azota is azt szedem, dm-ben kaphato, 1100 korul van.. nekem ez a vitamin 3 nap alatt megszuntette a hajhullast, es babahajak 2 honap alatt latszodtak..
Samponban dicserik az Alpecin-t... nekem nem hasznalt annyira
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!