Kinek mi segített hajhullás ellen?
18 éves srác vagyok és hullik a hajam ez azt jelenti, hogy fürdés közben akár 30-70 hajszálam hullik ki.
Ismeritek a Hairbunny terméket? [link]
Valakinek segített ha ez nem, akkor mi? Egyenlőre zárjuk ki a genetikai hibát... Válaszokat köszi...
Nem állom meg hogy el ne süssem az idióta viccet hogy a hajhullást csak egyvalami állítja meg: a padló.
A baj az hogy sajnos minden viccnek a fele igaz, ezt az öcsém példája alapján mondom. Minden elképzelhető csodaszert összevásárolt aranyáron, hogy hátha, de sajnos érdemi eredményt semmivel sem sikerült elérnie. Sajnos ez van, szerintem jobb ha megbarátkozol a dologgal.
Én jelenleg azt az elméletet tartom reálisnak, hogy a hajhagymák a rossz vérellátás miatt halnak el.
Pl. Ha hidegben vagy fedetlen fővel, szoros sapkában vagy egész nap, vagy stresszelsz, mind a hajhagymák vérellátását teszi tönkre.
Ennek kell ellentartanod pl. azzal hogy nem stresszel, nem hagyod hogy megfagyjon a fejed, stb.
Nekem a vaspótlás megállította, ez pedig újranövesztette: [link]
A fenti "kezelés" hatásosságából ítélve vashiány miatt hullott a hajam. A vaspótlást heti 1-2-szeri májfogyasztással végeztem, mert nekem egyszerűen a mesterséges vaspótlás nem működik, se vényköteles, nagy dózisú, sem hiperszuper drága étrendkiegészítő szerekkel.
A "góckutatás" azt jelenti, hogy a szervezetben egy olyan helyet ("góc") keresnek, ahol kórokozók krónikus gyulladást tartanak fenn és az okozhat hajhullást, pattanásos bőrt stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!