Nektek mitől nőtt meg a hajatok?
Figyelt kérdés
Gondolok itt termékekre, vagy házi praktikára. Nektek mi vált be?
Válaszokat előre is kőszönöm!
2020. máj. 3. 02:55
2/6 anonim válasza:
Egészséges vitamindús étkezést folytatok. Megfelelő táptalaj szükséges a hajnak ahhoz, hogy növekedni tudjon.
3/6 anonim válasza:
Kopaszra borotváltam a fejem, hogy az új haj tiszta lappal, egészségesen tudjon megnőni utána.
4/6 anonim válasza:
Egészséges lett a testsúlyom a korábbi soványság helyett, levágattam a roncsolódott szakaszt, és vártam.
5/6 anonim válasza:
Én a Dm saját márkás Das Gesunde Plus (újabban Mivolis) Haar vital komplex vitaminját használom. Nagyon megéri az árát. Asszem 2 havibadag egy ezres korul van. Ket dobozzal el kell szedni mire van eredmeny, en nem kuraszeruen, hanem naponta eszem. Csodas sok kis babahajam nott tole. Tenyleg brutalisan jo.
6/6 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm!:)
2020. máj. 3. 14:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!