Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miért fogadják el nehezen...

Miért fogadják el nehezen Magyarországon, ha egy nő kopasz?

Figyelt kérdés
Borzalmas az állandó bámulás az utcán. Mi olyan nagy szám abban? Van egy bizonyos betegségem, amiért hullik. Ezzel együtt kell éljek. Ezért inkább leborotválom időközönként. Minek rejtegessem, ez is én vagyok.

2020. máj. 1. 05:03
1 2
 11/14 anonim válasza:
36%
Jézusom az első válaszoló mennyire tipikus magyar... pont akik miatt kifordul a belem az országtól. (Meg még van utána is olyan komment, amitől konkrétan hánytam...) hihetetlen komolyan...
2020. jún. 28. 14:10
 12/14 anonim válasza:
91%
Szia! Engem is rettentően zavart, hogy mindig sokkal több figyelmet kapok mint egy átlag ember. De mégis jó egy kicsit kitűnni nem?:) Ne érdekeljen mások véleménye. A lényeg hogy jól érezd magad a bőrödben. Egyébként szerintem sokkal vagányabb mondjuk egy kendő mint egy paróka;)
2020. aug. 16. 23:23
 13/14 FoxtrotLidérc ***** válasza:
77%

Úgy vagyok vele, kérdező, hogy IGEN, számomra is furcsa. Ha újjászületek sem tudok másképpen érezni. Viszont! Nem szokásom ilyesmi miatt megbámulni senkit sem, beszólni neki meg főként nem, mert egyrészt tahóság, másrészt pedig minek tegyek rá egy lapáttal, ha valaki beteg?

11-es pedig ha ennyire undorodsz ettől az országtól, nem tartóztatlak - amerika tárt karokkal vár, én meg oda garantáltan nem teszem be a lábam. Win-win. )))

2020. nov. 30. 02:05
 14/14 anonim ***** válasza:
0%

Nem az elfogadásról van szó, egyszerűen csak egy nőnèl csúnya, ijesztően néz ki hogy kopasz, úgy általánosságban. Plusz van aki fóbiás erre. Annak kifejezetten kellemetlen a látványod. Egy nyamvadt kendőt igazán felköthetnél.

Nekem pl van egy ilyen fóbiám, nem tudom elviselni a kopasz nők vagy kopasznak kinêző nők látvànyát. Tehát azt se viselem el ha ilyen bőrszínű masszkkal van eltakarva a hajuk. Ha pl egy filmben/ sorozatban hirtelen mutatnak ilyet , nagyon kellemetlen érzés fut végig rajtam, kiráz a hideg és elkapom a tekintetem, képtelen vagyok odanézni, rémálmaim is lesznek tőle. Ha van időm felkészülni, pl ha egy szereplőt elkezdenek rákkal kezelni, odafigyelek hogy ne nézzek oda.

2022. aug. 8. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!