Hogyan kell visszapigmentálni?
Figyelt kérdés
Szőkített hajat akarok barnára festeni.2020. máj. 1. 00:32
1/9 anonim válasza:
Nagyon bonyolult!
Megveszed a festéket, bekened, majd lemosod amikor letelt a hatóidő.
2/9 A kérdező kommentje:
Nem azt kérdeztem hogy kell szőkéből barnát festeni. Azt kérdeztem hogy kell a hajat a festés előtt visszapigmentálni. A szőkítés során kiszívott pigmenteket visszajuttatni a hajba hogy ne kopjon le a barna festék.
2020. máj. 1. 01:19
3/9 A kérdező kommentje:
Olvastam hogy világosabb festék mint amilyen színt akarok plusz 3as oxi és utána a festés 6ossal, de nem tudom az arányokat és hogy ez tényleg így van e.
2020. máj. 1. 01:22
4/9 A kérdező kommentje:
Olvastam olyat is hogy először befestjük oxi nélkül és utána a kívánt színnel de ennek szerintem nem sok értelme van, mert oxi nélkül nem fogja be, ha jól tudom.
2020. máj. 1. 01:29
5/9 anonim válasza:
Nem lehet visszapigmentálni. A szőkítés egy úgymond visszafordíthatatlan folyamat, nem tudod visszaadni azt a szint amit leszívtál.
Csak rendes hajfestékkel tudod már visszaadni a régi szint.
6/9 anonim válasza:
Utolsó! A visszapigmentálás egy szakkifejezés arra, mikor a szőkített hajat a konkrét festés előtt előkezelik, feltöltik pigmentekkel, hogy a kívánt szín tartósan megmaradjon a hajon.
Kérdező! Magadnak nen próbálkozz, mert ebből lesz a mocsárzöld haj. Menj inkább szakemberhez..
7/9 anonim válasza:
Nem lehet, csak ha befested, a szókítés romcsolja a haj szerkezetét, amit nem tudsz javítani.
8/9 A kérdező kommentje:
De én itthon akarom magamnak megcsinálni. Csak annyit kértem hogy írjátok le hogy hogyan kell, sok hajat festettem már. Szerintem ezt is meg tudom csinálni. És fodrászhoz biztos nem megyek. Valaki írja már le hogy kell, az én hajamról van szó, attól hogy leírod neked nem lesz semmi bajod de nekem segítség.
2020. máj. 1. 09:31
9/9 anonim válasza:
Szerintem több lépésben(először sötét szőke, világosabb barna és így tovább) fesd be és fontos, hogy natúr színt használj.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!