Szerintetek mennyire jó ötlet ez?
derékig érő hajam van, szeretem nagyon de már nagyon nehéz és a fejtetőmön elkezdtem kopaszodni a súlytól a választékomnál, ami nagyon megijeszt.
Szóval úgy gondoltam, hogy most volt elég, inkább legyen rövid hajam de egészséges..
Arra gondoltam hogy itthon levágom kb vállig érőre ( összefogom és a guminál egybe levágom) és miután vége ennek a vírus dolognak vagy enyhül, nyáron a fodrásszal formára vágatom
Ha a súlytól van a kopaszodás, akkor én bevállalnám a nyírást, de más okai is lehetnek ennek. Lehet vitaminhiány, hormonok, túl sokszor ugyanaz a frizura stb.
Youtube-on van sok videó hogyan tudsz saját magadnak hajat vágni. Én nem vágnám vállig érőre azonnal, lehet csak mellig, mert ha rosszul sikerül, azon még lehet sokat korrigálni, vállig érőből nehezebb. De remélem nem bánod meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!