Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szerintetek mennyire jó ötlet ez?

Szerintetek mennyire jó ötlet ez?

Figyelt kérdés

derékig érő hajam van, szeretem nagyon de már nagyon nehéz és a fejtetőmön elkezdtem kopaszodni a súlytól a választékomnál, ami nagyon megijeszt.

Szóval úgy gondoltam, hogy most volt elég, inkább legyen rövid hajam de egészséges..

Arra gondoltam hogy itthon levágom kb vállig érőre ( összefogom és a guminál egybe levágom) és miután vége ennek a vírus dolognak vagy enyhül, nyáron a fodrásszal formára vágatom

2020. ápr. 29. 12:44
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Ha a súlytól van a kopaszodás, akkor én bevállalnám a nyírást, de más okai is lehetnek ennek. Lehet vitaminhiány, hormonok, túl sokszor ugyanaz a frizura stb.

Youtube-on van sok videó hogyan tudsz saját magadnak hajat vágni. Én nem vágnám vállig érőre azonnal, lehet csak mellig, mert ha rosszul sikerül, azon még lehet sokat korrigálni, vállig érőből nehezebb. De remélem nem bánod meg.

2020. ápr. 29. 13:13
 2/3 A kérdező kommentje:
1-es. Köszi a választ.. sajnos én is félek hogy megbánom, de mióta hosszú a hajam sokkal vékonyabb és betegebb lett + ez a kopaszodás nagyon ijesztő.. pont a tetején ahol a választékom van és ahol lefelé húzza a súly.. arról nem beszélve hogy mosni, kezelni, aludni vele már nagyon szenvedős
2020. ápr. 29. 13:33
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem vágd le nyugodtan, jót tesz a hajadnak is, fel fog frissülni. Olyan nagy gáz nem lehet belőle, majd megnő ha úgy döntesz hogy mégis inkább a hosszabbat jobban szereted.
2020. ápr. 29. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!