Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit tegyek? Valami ötlet?

Mit tegyek? Valami ötlet?

Figyelt kérdés
Kiskoromban alakult ki nálam ez a szokásos korpa meg minden, viszont a szüleim figyelmen kivül hagyták és azóta egészen elterjedt és sebes is lett. Nem tudom vhogy valamilyen szerrel eltüntetni? Az orvosok/gyógyszerészek röhögtek mikor meghalloták hogy nekem még mindig van ilyen mikor már szinte nagykorú vagyok

2020. ápr. 29. 00:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
69%
itt valami nagyon sántit, az orvos meg a gyógyszerész nem röhög a betegségen, hanem kezeli, és felir rá gyógyszert...
2020. ápr. 29. 00:33
 2/11 A kérdező kommentje:
Ez volt...1-2 éve..használtam a sampont de nem segített az se, most viszont bejött ez a egész korona dolog, ki se nagyon mehetek..házi megoldás esetleg nincsen erre? .-.
2020. ápr. 29. 00:35
 3/11 anonim ***** válasza:
Nizoralt, vagy csalánsampont?
2020. ápr. 29. 00:42
 4/11 anonim ***** válasza:

A koronavirustól a patika nyitva van... a sampon meg recept nélkül kapható...

nem szoktam senkit gyanusitani, de eléggé trollszagú ez a történet

2020. ápr. 29. 00:43
 5/11 A kérdező kommentje:
Akkor még nem volt olyan csúnya mint most, igy elsőre csak Baba sampont, meg Head x Shouulders ajánlott, viszont hiába használtam nem müködött, mikor visszamentem azt mondta várjak vele majd elmúlik...addig vártam mig jobban elnem terjedt..mstmár szinte elviselhetetlen..folyton viszket, már semmi önkontrollom nincsen...
2020. ápr. 29. 00:44
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Felnőtt embereknek is szokott korpás lenni a haja, szóval sàntít a történet.

És gyerekkorban sem szokásos, szóval igazából gőzöm sincs, miről beszélsz...

De vegyél korpás hajra való gyógysampont, ha így kéred gyógyszertárban, segítenek.

2020. ápr. 29. 00:45
 7/11 A kérdező kommentje:
Ha kamu lenne akkor szted kérnék segítséget másoktól? Nem szokásom Kamu sztorikat irogatni, ne hasonlits a többséghez :D
2020. ápr. 29. 00:45
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm az utolsónak, remélem beválik..nagyon megakarok szabadulni ettől már
2020. ápr. 29. 00:46
 9/11 anonim ***** válasza:

Egyébként most az én hajam is ilyen, a fodrászom a Biolage RAW termékcsalád korpa elleni verzióját ajánlotta. Vegán, természetes meg minden.

Nézz utána esetleg, ha nem akarod a nizoralt és társait.

2020. ápr. 29. 00:46
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

ha igaz, akkor meg menj el a patikába, és kérdezd meg, mit ajánlanak.

bőrgyógyászok online rendelnek a virus alatt, tele volt ezzel a hiradó az elmúlt hetekben. Lefotózod, elküldöd az orvosnak, és megpróbál diagnosztizálni emailben. Még egyszerűbb, mint a járvány előtt, amikor időpontot kellett kérni.

2020. ápr. 29. 00:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!