Mit tegyek? Valami ötlet?
Figyelt kérdés
Kiskoromban alakult ki nálam ez a szokásos korpa meg minden, viszont a szüleim figyelmen kivül hagyták és azóta egészen elterjedt és sebes is lett. Nem tudom vhogy valamilyen szerrel eltüntetni? Az orvosok/gyógyszerészek röhögtek mikor meghalloták hogy nekem még mindig van ilyen mikor már szinte nagykorú vagyok2020. ápr. 29. 00:30
11/11 anonim válasza:
Az sem mindegy, hogy mosod a hajad
Lényegében minden samponnal kétszer kell, az elsőnél végigmasszírozod vele a fejed, lemosod, másodjára ahogy bedörzsölöd jól felhabosítod, és rajta hagyod 2-3 percig, mielőtt lemosod.
Ha balzsamot is használsz (nem írtál nemet), akkor azt úgy vidd fel ezután, hogy a hajtövekre, fejbőrre ne kerüljön. Ugyanez igaz bármely nem kimosandó hajápolóra is.
Ha komolyan sebes a fejbőröd, akkor viszont bőrgyógyászt keress fel, mert lehet más gond is, ahol a korpa csak tünet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!