Ti mit szólnátok férfin, egy hosszú vérvörös hajhoz?
Figyelt kérdés
Hozzá elegáns metál stílus.2020. ápr. 22. 23:45
1/8 anonim válasza:
Furcsa lenne. Sőt inkább szörnyű, ha őszinte vagyok. Ne haragudj, ha ezzel megbántottalak.
2/8 A kérdező kommentje:
Nemharagszom, a hosszúhajra is ezt mondják páran, de szerintem dögös, ésnagyon adja :D
2020. ápr. 22. 23:58
3/8 anonim válasza:
4/8 anonim válasza:
szerintem jo szuper,nem a megszokott, egyen ferfi hajszin,hajvagas
5/8 A kérdező kommentje:
#3 igen csak sötétebb árnyalat.
2020. ápr. 23. 07:30
6/8 anonim válasza:
Én nagyon kíváncsi lennék rá.
De milyen az elegáns metál stílus? Mondjuk egy koponyás felsőhöz felveszel egy öltönyzakót?
7/8 anonim válasza:
Nekem is hosszú és vörös (a tökéletes vér/borvörös még kísérletezés alatt) viszont fiún még nem nagyon láttam szóval azért megbámulnám de metál stílussal működhet a dolog.
8/8 anonim válasza:
A festett vörösek nekem nem tetszenek. De ha eredeti, akkor lehet szép. Hosszúságról pedig max állig érő lehetőleg felnyírt úgy még okés, ennél hosszabb már nem tetszik se fiún se lányon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!