Kedves Lányok! Ti mit szólnátok egy hosszú hajú fiúhoz?
Én egy 24 éves fiú vagyok. Jelenleg még nincs hosszú hajam, de szeretném megnöveszteni. :-)
Tudom, hogy manapság már nem igazán divat fiúknál és férfiaknál a hosszú haj, de én akkor is tudom magamról, hogy sokkal jobban érezném magamat, és az önbizalmam is nagyobb lenne, ha valamivel hosszabb lenne a hajam. Szóval elsősorban azért szeretném megnöveszteni, mert nekem ez tetszik. Természetesen nem feledkeznék meg a hajam ápolásáról, eljárnék vele fodrászhoz is.
Mellesleg a vikingeknek és a középkori lovagoknak is hosszú hajuk volt, valamint az 1 000 és 10 000 Forintosokon is hosszú hajú királyok képei vannak. Továbbá a japán anime sorozatokban szereplő fiúk és férfiak is szinte kivétel nélkül hosszú hajúak. :-)
Arra lennék tehát kíváncsi, hogy mennyire tetszik nektek, ha egy fiúnak hosszú, de ápolt haja van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!