Szőkités miatt csúnya a hajam. Ha barnára festem rendbejöhet?
Figyelt kérdés
Mar egy ideje nem nő a hajam sajnos. Illetve nő, de mindig letörik így évek óta csak mellig erő a hajam. Egy pár évig ombre hajam volt így félig természetes világosbarna a fenti részén, alul szőkitett. Az előtt viszont évekig szőke voltam. És most ismét teljesen szőke színű egy pár hónapja. Azon gondolkoztam hogy mivel nagyon száraz és könnyen törik, átfesteném az eredeti hajszinemet hasonló barna hajfesték kel és hagynám Lenőni.. Utána nem festeném terveim szerint. Így rendbejöhet? Van aki hasonlóan csinálta?2020. ápr. 22. 15:32
1/6 anonim válasza:
Igen, és egy idő után úgy is le fog nőni az egész. Csak vigyázz, mert ha nagyon világos a hajad akkor nem szabad egyből barnára festeni, mert fura árnyalata lehet, hanem először egy vöröses színezőt kell rávinni, és arra mehet a barna. Persze a legjobb, ha egy tincsen kipróbálod, mielőtt az egész hajadra felviszed.
2/6 anonim válasza:
Előtte mindenképp le kell vágatni! Mert hiába fested be barnára, attól még nem fogja összeragasztani a töredezett részeket. Viszont utàna persze, hogy rendbe jön! De arra fel kell készülnöd, hogy lehet, hogy pàr hajmosás után ledobja a színt a hajad.
3/6 anonim válasza:
Igen, nekem is ez volt a megoldás, vissza festettem az eredetit, nem is látszik, ahogy nő le és 80 % - ban rendbe is jött.
Persze a 2 havi 1-2 cm vágás sem árt neki, valamilyen hajápoló rendszeres használata, sokat kell fésülni és a mosást se vidd túlzásba.
4/6 anonim válasza:
Előző vagyok, úgy értem, hogy ritkább mosás helyreállítja a fejbőröd természetes faggyútermelését és nem lesz folyamatosan száraz a hajad, így nem törik annyira. Nekem vállig érőből, lapockáig érő lett fél év alatt, miután elkezdtem érte fel figyelni.
6/6 A kérdező kommentje:
Koszi a válaszokat. Ment a zöld mindenkinek 😁, igazából nincs annyira nagyon veszesen eltoredezve csak abból látom hogy mindig ugyanakkora marad a hajam. Fodrasz szerint sem gáz, amugy heti 1. 2 szer mosok hajat, és használok rá haj olajat meg balzsamot, néha pakolás. De most tényleg nagyon száraznak érzem. Mindenképp atfestem akkor, köszi megegyszer 😁és remélem. Mostmar meg is fog nőni 😂
2020. ápr. 23. 20:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!