Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Fiúk lányok! Mit gondoltok ha...

Fiúk lányok! Mit gondoltok ha egy fiatal fiú borotválja a lábát, combját?

Figyelt kérdés

2020. ápr. 17. 16:03
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Persze, a kislányok... Betalált a komment, látom.
2020. ápr. 18. 13:51
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

11es

Nem betalált,de a szőr egy teljesen természetes dolog. Az,hogy egy férfi szőrösebb,az is természetes. Az,hogy divat lett a pucérság, nem azt jelenti,hogy birkamód kell követni. A lényeg,hogy az ember tisztálkodjon, tiszta legyen a ruhája és tudjon emberként viselkedni. A többi nálam nem számít.

2020. ápr. 18. 20:34
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
De gondolom nőktől elvárod, hogy egy szál se legyen rajtuk SEHOL. pedig nőkön is nő szőr természetesen.
2020. ápr. 18. 21:10
 14/22 anonim ***** válasza:

13

Nő vagyok. :D nem várom el. Igazából sose nézek másokat,nem érdekel szőrtelenít-e vagy sem. Én sem szoktam télen túl gyakran.. és a páromat ez nem zavarja. Ahogy engem sem zavar a szőrös lába. :)

2020. ápr. 18. 21:13
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Nehogy azt hidd, hogy nem zavarja.
2020. ápr. 18. 22:29
 16/22 anonim ***** válasza:
71%

15

Talán kicsit jobban ismerem ennyi év távlatából. Nem venne el és várnánk az első babánkat ha zavarná. És már nem kisfiú,hogy célozgasson vagy lenyeljen dolgokat. Egyszerűen megmondja ha baja van. Mindegy, végülis nem kell gyerekeknek magyarázkodnom. A szerelem/szeretet nem múlik pár szőrszálon és nem számít annyira,mint ahogy azt a felszínes emberek gondolják. Vagy a "még" gyerekek.

De akit zavar,keressen pucért. Mint írtam, nem zavar, de nem jön be.

2020. ápr. 18. 22:56
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Már bocsi, de kötöttél belém. Korántsem vagyok gyerek, te inkább annak tűnsz vagy legalábbis naivnak. De persze, én se szólok bele, hogy kinek mi jön be és nem is degradálom le, mint te.
2020. ápr. 18. 22:59
 18/22 anonim ***** válasza:
54%
Én általánosságban írtam,te meg személyeskedtél. Szóval nem én "kezdtem'. De én fejezem be,mert nem állunk egy szinten. ;)
2020. ápr. 18. 23:24
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Te jöttél a kislány dumaddal. Valóban nagyon egyszerű vagy, jól mondod.
2020. ápr. 18. 23:28
 20/22 anonim ***** válasza:

(Másik 79%-os vagyok)

Személy szerint elég erősnek érzem, hogy akkor igényes egy férfi, ha csupaszra borotválja az egész lábát...

2020. ápr. 19. 15:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!