Létezik valami jó házi módszer?
Figyelt kérdés
Lassan 4 hónapja a bal arcomon van egy kisebb tojás alakú piros folt. A bőrgyógyászom szerint gomba. Írt fel gomba elleni krémet,amitől javult is de 1 hónap használat után megakadt ebbe a fázisba amibe most van és már semmi javulás. Tudom az internet tele van házi módszerekkel,de én arra lennék kíváncsi,hogy személyes tapasztalat alapján mit tudtok a leginkább ajánlani mert nem akarom a fejem mindenféle összekutyult dologgal összekenni.2020. ápr. 15. 10:11
1/5 anonim válasza:
Próbáld meg a kamilla vagy körömvirág teás borogatást. Hátha segít. Mind a kettő gyulladáscsökkentő.
2/5 anonim válasza:
Szerintem hívd fel a bőrgyógyászt. Az enyém telefonon is segít, írt a "felhőbe ' receptet.
3/5 anonim válasza:
Az arc sokat elárul az emésztésedről. Csak tudni kellene, az arcod mely részén helyezkedik el a piros folt.
4/5 A kérdező kommentje:
A bal oldalán van.
2020. máj. 19. 18:09
5/5 A kérdező kommentje:
Ugyanúgy néz ki az én bőröm is, Csak pirosabb egy kicsivel és van rajta 4-5 ilyen pattanás szerű picike kidudorodás,amit ha kinyimok ki jön belőle a váladék. Szóval én erre rosacea nevű betegségre gyanakszok [link]
2020. máj. 19. 18:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!