Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ti milyen surun furodtok...

Ti milyen surun furodtok tusoltok es mostok hajat most ebben a nem kimozdulos idoszakban? En 3 hetig nem tusoltam es mikor ujra akkor jott le a borom furdes kozben ez karos vagy belefer?

Figyelt kérdés

2020. ápr. 13. 00:24
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
78%

3 hét az nagyon sok.

En minden nap fürdök/tusolok es 3 naponta mosom meg a hajam,minden nap minimum 1x mosok fogat

2020. ápr. 13. 15:37
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanígy zajlik minden.. Naponta fürdök, heti 2x mosok hajat.
2020. ápr. 13. 15:48
 13/18 Metionin ***** válasza:
100%
Én ugyanúgy csinálom, mint mindig. Minden nap sportolok, eleve amiatt is kell a zuhany, hajmosás ugyanúgy hetente, festés 3 hetente mert zavar a lenövés. Nekem amúgy minden nyár home office, ennyi erővel akkor is baszhatnék az egészre mert nem nagyon mászkálok a meleg miatt :D
2020. ápr. 13. 21:23
 14/18 anonim ***** válasza:
30%

depresszió: 3-4 nap

nem depresszió: 1 nap kimarad max

2020. ápr. 14. 16:30
 15/18 anonim ***** válasza:
78%
Ha 3 hetig nem zuhanyoztal, az intim valamint az izzados testreszeken biztos mar kitenyesztettel mar par fertözest meg gombat. Gusztusos
2020. ápr. 23. 11:40
 16/18 A kérdező kommentje:
szex elott beultem a kadba azert es ha vajon lenne nyilvan nem nyalt volna ki a vezeto beosztasban dolgozo apolt parom.
2020. ápr. 23. 17:04
 17/18 anonim ***** válasza:

Almodj tovabb hercegnö 😂🤣

Latom unod a karantent

2020. ápr. 23. 17:12
 18/18 anonim ***** válasza:
Naponta furdok de van hogy kihagyok egy napot, 2-3 napnal tovabb nem birnam furdes nelkul, habfurdozes tusolas ilyen melegbe minden nap, hajmosad heti 2× de ugy kb 3-4 naponta mosok hajat mivel igy az egyeszseges nem az hogy minden nap mosod, az hogy 3 hetig nem furdotel gratulalok igenyes lehetsz, nemi szerved honaljad hajad, labad, baci tenyeszet lehet, bocsanat de undorito, melyszegenyseg eseteben oke mert van aki nem tehet rola de ha neked van furdesre tisztalkodasra lehetoseged es ennek ellenere nem tisztalkodsz, az alapveto higenia mint furdes, fogmosas!
2020. aug. 12. 02:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!