Ti milyen surun furodtok tusoltok es mostok hajat most ebben a nem kimozdulos idoszakban? En 3 hetig nem tusoltam es mikor ujra akkor jott le a borom furdes kozben ez karos vagy belefer?
3 hét? :O
Naponta zuhanyzok, ha naggggggyon lusta vagyok (és egész nap csak feküdtem az ágyban) előfordul, hogy egy nap kimarad, de akkor már rossz a közérzetem. Nem tudom elképzelni, hogy lehet kibírni 3 hétig fürdés nélkül
A hajmosás más tészta, általában heti kétszer szoktam, de most ritkábban, hogy kicsit kevésbé zsírosodjon a későbbiekben
Aztán kitenyészted a Covid-20at.
Amúgy ugyanúgy csinálom, mint 1-es.
Nem a te kérdésed lett törölve, amiben az volt, hogy fogat sem mosol rendesen (ez egyik válaszban volt)?
Én nem mások miatt tisztálkodom, hanem magamért, és naponta.
Naponta tusolok, ha nagyon lusta vagyok akkor mondjuk egy nap kimarad. De ez nem túl gyakori.
Amíg suliba jártam addig heti 3x mostam hajat, mert gyakran zsírosodott, de már tervben volt, hogy átálljak heti 2-re. Most általában hétfőn és pénteken mosok hajat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!