Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ti milyen surun furodtok...

Ti milyen surun furodtok tusoltok es mostok hajat most ebben a nem kimozdulos idoszakban? En 3 hetig nem tusoltam es mikor ujra akkor jott le a borom furdes kozben ez karos vagy belefer?

Figyelt kérdés

2020. ápr. 13. 00:24
1 2
 1/18 Barackoshányás ***** válasza:
95%

3 hét? :O

Naponta zuhanyzok, ha naggggggyon lusta vagyok (és egész nap csak feküdtem az ágyban) előfordul, hogy egy nap kimarad, de akkor már rossz a közérzetem. Nem tudom elképzelni, hogy lehet kibírni 3 hétig fürdés nélkül

A hajmosás más tészta, általában heti kétszer szoktam, de most ritkábban, hogy kicsit kevésbé zsírosodjon a későbbiekben

2020. ápr. 13. 00:46
 2/18 anonim ***** válasza:
93%
Naponta fürdök / tusolok, nyilván. Hajat is ugyanúgy hetente mosok, mint máskor. Az otthon maradás még nem mentség az igénytelenségre. :P
2020. ápr. 13. 03:15
 3/18 anonim ***** válasza:
96%

Aztán kitenyészted a Covid-20at.

Amúgy ugyanúgy csinálom, mint 1-es.

2020. ápr. 13. 05:21
 4/18 anonim ***** válasza:
96%
Nem a bőröd vált le hanem a rátapadt dzsuva
2020. ápr. 13. 06:27
 5/18 anonim ***** válasza:
93%

Nem a te kérdésed lett törölve, amiben az volt, hogy fogat sem mosol rendesen (ez egyik válaszban volt)?

Én nem mások miatt tisztálkodom, hanem magamért, és naponta.

2020. ápr. 13. 07:16
 6/18 anonim ***** válasza:
86%
Napi szinten. Fogat is napi szinten mosok minimum 2x.
2020. ápr. 13. 07:51
 7/18 anonim ***** válasza:
86%

Naponta tusolok, ha nagyon lusta vagyok akkor mondjuk egy nap kimarad. De ez nem túl gyakori.

Amíg suliba jártam addig heti 3x mostam hajat, mert gyakran zsírosodott, de már tervben volt, hogy átálljak heti 2-re. Most általában hétfőn és pénteken mosok hajat :D

2020. ápr. 13. 09:51
 8/18 anonim ***** válasza:
87%
Még depressziósan sem marad ki egy napnál több.
2020. ápr. 13. 09:51
 9/18 anonim ***** válasza:
84%
Naponta fürdök/tusolok, hetente 2x mosok hajat. Nem bírnám ki azt, hogy ne fürödjek naponta. Régen, kiskoromban még volt olyan, hogy egy-egy nap kimaradt, mikor lusta voltam, de most már nem bírnám ki, mert nem bírok úgy a bőrömben lenni. :D
2020. ápr. 13. 10:54
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Naponta tusolás és hajmosás.
2020. ápr. 13. 13:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!