A hajzselétöl kihullik a hajad egy idö után? Akkor is ha nem minden nap van bezselézve és este kimosod mindig?
Figyelt kérdés
2010. júl. 27. 10:13
1/4 anonim válasza:
Zseléztem a hajam több, mint 3 évig és nem volt látványos a kihulló haj mennyisége. Persze, hogy nem tesz jót neki, meg ha hajszárítóval megszárítod és kimész a hidegbe, akkor megfázhatnak a hajhagymák, de erre figyelj! Ha dús a hajad, erős szálú, akkor neked sem lesz semmi gond! Reméljük! :D
2/4 A kérdező kommentje:
jah mondjuk sokan mondták h dus és erös a hajam :D
2010. júl. 27. 12:48
3/4 anonim válasza:
én azt ajánlom hogy ne mosd ki minden nap,mert jobban fog zsirosodni a hajad.Nekem sok hajam kihullik hajmosáskor,de ez teljesen természetes.
4/4 anonim válasza:
Az én hajam gázul néz ki zselézés nélkül, szóval, ha bárhová megyek, muszáj. Semmi neg. következményét nem érzem. Megnéznek a lányok, meg pár yo pasi:-D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!