Helpppp! Este ha lefekszem száp dús a hajam, reggel ha felkelek kevésnek tűnik és hátul mintha alig lenne hajam úgy elfekszem mit tegyek?
Figyelt kérdés
nagyon kétségbe vagyok esve...olyan mintha kopaszodnék ,pedig nem hullik a hajam,bár tény hogy hátul kevesebb hajam van ,váll alattig ér.jók a fogaim nincs bőrbajom szedek revalidot és bánfival mosok hajat,keveset vasalom2011. dec. 29. 11:45
1/4 anonim válasza:
Mert ott van forgód valszeg hátul,azért onnan elsimul másmerre a hajad,és ott látszik kevesebbnek!
2/4 anonim válasza:
elalszod a hajad,és persze amikor alszol veszít a frissességéből,és persze hogy nem olyan lesz mint hajmosás után. egyszerű:moss reggelente hajat!:)
3/4 taylor17 válasza:
Ez szerintem mindenkinél úgy van. Nincs más lehetoséged, minthogy reggelente fújd ki a hajad, és lakkozd be. Akkor tutira megmarad úgy ahogy szeretnéd.
Én pl. ha megmosom a hajam, muszáj hogy kifújjam és reggel még rakok rá hajlakkot. Mert ha csak simán lefekudnék vizes hajjal, nagyon kevésnek tunne. És ezzel én sem tudok semmit sem csinálni.
4/4 A kérdező kommentje:
mi az hogy kifújni? az a beszárítást jelenti?
2012. jan. 2. 20:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!