Hogy érhetnék el ilyen piros színt, mint amilyen volt?
Figyelt kérdés
Ilyen volt a hajam: [link] Persze szőkítés után. A fodrászom bezárt végleg sajnos. Kérdeztem milyen festék ez, mondta, hogy fodrászkellékes boltból van és mondta a számát, de sehol nem találtam olyat sajnos. Milyen hajfestéket ajánlanátok, amivel olyan hatást érhetnék el, mint a képen?2020. ápr. 11. 19:30
1/2 anonim válasza:
Megmutatod egy fodrásznak és ha valóban jó fodrász és érti a szakmáját, tud ilyet kikeverni.
2/2 A kérdező kommentje:
Hát, emiatt a hülye vírus miatt nem hiszem, hogy a fodrászok nyitva vannak, meg nem is merek elmenni és már nagyon csúnya, kikopott a hajam. Itthon szerettem volna megoldani.
2020. ápr. 11. 21:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!