Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mivel érhetnék el és hogyan...

Mivel érhetnék el és hogyan ilyen hajszínt?

Figyelt kérdés

[link]

Hő vágyam, hogy egyszer ilyen színű hajjal rohangálhassak. Hogyan érhetném el, milyen festékkel stb?

2015. dec. 17. 14:45
 1/6 anonim ***** válasza:
Egy jó fodrász mindent megold.:)
2015. dec. 17. 14:52
 2/6 anonim ***** válasza:

Nekem volt ilyen hajszínem.

én ilyen típusú festékkel festettem:

[link]

2 dolgot viszont vegyél fontolóra, amit tanácsolnék neked:

1. Sajnos nem tart sokáig a színe, legalábbis, ha sűrűn mosol hajat, akkor kb 2 hét után, már eléggé fakul.

+ Tengernél/uszodázásnál is iszonyúan kopik.

2. Nagyon, nagyon sok idő, míg el tudod majd igazán tüntetni. Én sötétbarnára festettem utána a hajamat, és még évekkel! később is mondták, hogy látszódnak a vöröses-pirosas árnyalatok.

2015. dec. 17. 15:54
 3/6 anonim ***** válasza:
Szőkítés,nem tudom most milyen színű a hajad,ha nagyon sötét akkor vagy 3 alkalommal is kell szőkíteni.Aztán hajszínező festékkel befested.Amúgy a legtöbbje 15 hajmosásik tart.Nekem rózsaszín most,de nem az egész csak felül:)
2015. dec. 17. 17:53
 4/6 anonim ***** válasza:
Szőkítés után lehet piros festékkel festeni, minden fodrászkellékesben kapható.
2015. dec. 17. 17:59
 5/6 anonim ***** válasza:
nekem is volt ilyen, egyáltalán nem kellett szőkítenem, soha nem is szőkítettem és barna saját hajszínemre kentem otthon: londa tűzpirosat...ugyanilyen lett
2015. dec. 17. 23:59
 6/6 A kérdező kommentje:
sötétszőke a természetesen hajszínem.
2015. dec. 18. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!