Alksebor krém vélemények. Seborrea dermatitiszre?
Van aki használ/t ilyet ?
Legyszi segistetek!
Nekem csak elhalványította de nem tűnt el teljesen.
Aztán amikor elmentem orvoshoz szteroidos krémet kaptam rá, na attól teljesen elmúlt.
Az Alksebor krémben semmi gombaölő aktìv hatóanyag nincsen. Bakteriális bőrgyulladásokra jó lehet, de a nevével ellentétben nem sokat tud segìteni a szebhorreás dermatitiszen. Bár ez esetben a bőrbarrier egynsúlyi állapotának megbomlása miatt, nagyobb szban szaporodnak el a bőrön patogén baktériumok.
Én például megfigyeltem, hogy egy sebhorreás roham előtt eléggé elpattanásosodik a bőröm.
Ami nekem segìt ilyenkor az a Nizorral való arcmosás, és napi 1x bifonazol (Canesten) az érintett szebhorrás területeken, ezt a tünetek első megjelenése után használom 28 napig. Ez segìt megállìtani, hogy a problema hamar visszatérjen.
Ezenkívül ajánlott a napi 2x arcmosás, gél alapú arctisztìtóval, gél állagú hidratálókrém kis molekulatömegű hialuronsavval és hilauronsavas naptej használta az arcon a reggeli arcmosás után, mivel az UVA és UVB sugarak növelni tudják a bőrben az inflammációt és ez stimulálja a tünetek megjelenését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!