Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Tisztább arc bőr/pattanások...

Tisztább arc bőr/pattanások eltávolítása?

Figyelt kérdés
Hogyan tudnám elérni, hogy az arc bőröm sokkal tisztább legyen? Milyen házi boszorkány trükköket tudtok ami nektek segített a pattanások ellen? A korona vírusra való tekintettel előnyösebb lenne ha házi módszereket is írnátok. 16/f

2020. márc. 31. 19:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Jelen pillanatban az lenne a legelőnyösebb, ha semmit nem használnál, ugyanis a sérült arcbőrön keresztül is be tud jutni a vírus: ne nyomogasd ki, ne próbálgass most különböző szereket.

Próbálj meg egészségesen étkezni, hogy belülről is tisztuljon a szervezeted: hús, rizs, zöldségek, stb.

2020. márc. 31. 20:35
 2/11 anonim ***** válasza:
70%
A fogkrem eskü segít. De a legfontosabb az h lehetőleg ne piszkald, ne nyúlj hozzájuk... Nekem ez volt a baj régen h állandóan fogdostam :D
2020. márc. 31. 20:45
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is jelenleg a semmi a legjobb módszer. Ne nyúlj hozzá, úgyse lát senki, hagyd, hogy gyógyuljon magától.
2020. márc. 31. 20:53
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Sok víz, semmi mag vagy zsíros / olajos kaja, gyakori ágynemű csere és arcmosás és NE PISZKÁLD.
2020. márc. 31. 21:04
 5/11 A kérdező kommentje:

az a gond egyébként hogy a ne piszkáld dolog nálam egyáltalán nem játszik, valaki a cigire van rá függve na én erre..meg a köröm rágásra

de akkor nagy nehezen leteszek erről az elképesztően szörnyű függőségemről! köszi szépen! ja és azt olvastam, hogy az A-vitaminban gazdag krémek eléggé 'tisztítják' az arcbőrt. Ez igaz? Vagy mi a véleményetek erről?

2020. márc. 31. 21:49
 6/11 anonim ***** válasza:
0%
Hát bocs, de akkor Téged már nem kell letesztelni koronavírusra, hozzá lehet +1-et adni a fertőzöttek számához, mert tutira fertőzött vagy már.
2020. ápr. 1. 04:39
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Az Ilcsi fekete szappant ajánlom. Nem olyan olcsó, de sokáig elég. (100 ml - 7000 forint, én 3 hónapig használtam) Napi egyszer használom, aztán szintén valamilyen Ilcsi krémet használok (van csipkebogyós vagy barackos például és nagyon jól hidratálnak). Amióta ezeket használom, azóta sokkal kevésbé jönnek ki pattanások az arcomon. Kellett nyilván idő, hogy hasson, de pár hét után már nagyon jól látszott. Budapesten van márkabolt, de ha vidéken laksz, akkor a webshopból is tudsz rendelni.
2020. ápr. 1. 10:15
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Szalicilsav (BHA)
2020. ápr. 1. 21:17
 9/11 anonim válasza:
100%
Előző jól írja, BHA típusú kémiai hámlasztó a legjobb a pattanásos bőrre. Van egy magyar márka, a Geek&Gorgeous, keress rá (geek & gorgeous cheer up 6 mandelic + bha liquid). Nem a legolcsóbb, de tényleg hatásos, és sokáig elég, én a 100 ml-set szoktam venni. (extra fényvédő viszont kell mellé, különösen nyáron!!) Ezeket a fogkrém típusú tanácsokat hagyd el, mert többet ártanak, mint használnak hosszú távon.
2020. ápr. 2. 17:29
 10/11 anonim válasza:
100%

szia:) Én is éveken át küzdöttem velük, rengeteg pattanásom/ miteszerem volt. Jártam kozmetikushoz, aki eltávolította őket mindig, baromi fájdalmas volt és pénzkidobás is, mert 1 héten belül már bújt a következő adag pattanás kifelé.

Mindenféle cikket olvastam és videót néztem különböző ötletekről, egyik sem vált be.

Aztán egyik jó barátom akinek szintén ennyire pattanásos volt a bőre elment egy bőrgyógyászhoz, s felírtak neki egy gyógyszert a pattanásaira. Nem hazudok, a srác arca 1 hónap alatt drasztikusan sokat tisztult!

Utána én is elmentem egy bőrgyógyászhoz, nekem is felírtak egy gyógyszert, (hasonlót, mint az ismerősömnek) és 1 év alatt teljesen kitisztult a totálisan roncs bőröm. Persze a kozmetikus, amikor mondtam neki, húzta a szája szélét, hogy a gyógyszerek nem jók semmire és károsak, bla bla bla, de én ezzel em értek egyet. Egy éve nem szedem már agyógyszert és még mindig gyönyörű a bőröm, (a jó barátomnak is.)

Tudom, most koronavírus van, nem a legjobb ötlet a dokihoz ilyen ötletekkel elmenni, de ha már ez egy lehetséges opció lesz, szerintem menj el, hátha neked is segít.:)

(Én 18 vagyok, kb akkor kezdtem el a gyógyszert szedni, mint amennyi most te vagy)

2020. máj. 3. 00:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!