Tisztább arc bőr/pattanások eltávolítása?
Jelen pillanatban az lenne a legelőnyösebb, ha semmit nem használnál, ugyanis a sérült arcbőrön keresztül is be tud jutni a vírus: ne nyomogasd ki, ne próbálgass most különböző szereket.
Próbálj meg egészségesen étkezni, hogy belülről is tisztuljon a szervezeted: hús, rizs, zöldségek, stb.
az a gond egyébként hogy a ne piszkáld dolog nálam egyáltalán nem játszik, valaki a cigire van rá függve na én erre..meg a köröm rágásra
de akkor nagy nehezen leteszek erről az elképesztően szörnyű függőségemről! köszi szépen! ja és azt olvastam, hogy az A-vitaminban gazdag krémek eléggé 'tisztítják' az arcbőrt. Ez igaz? Vagy mi a véleményetek erről?
szia:) Én is éveken át küzdöttem velük, rengeteg pattanásom/ miteszerem volt. Jártam kozmetikushoz, aki eltávolította őket mindig, baromi fájdalmas volt és pénzkidobás is, mert 1 héten belül már bújt a következő adag pattanás kifelé.
Mindenféle cikket olvastam és videót néztem különböző ötletekről, egyik sem vált be.
Aztán egyik jó barátom akinek szintén ennyire pattanásos volt a bőre elment egy bőrgyógyászhoz, s felírtak neki egy gyógyszert a pattanásaira. Nem hazudok, a srác arca 1 hónap alatt drasztikusan sokat tisztult!
Utána én is elmentem egy bőrgyógyászhoz, nekem is felírtak egy gyógyszert, (hasonlót, mint az ismerősömnek) és 1 év alatt teljesen kitisztult a totálisan roncs bőröm. Persze a kozmetikus, amikor mondtam neki, húzta a szája szélét, hogy a gyógyszerek nem jók semmire és károsak, bla bla bla, de én ezzel em értek egyet. Egy éve nem szedem már agyógyszert és még mindig gyönyörű a bőröm, (a jó barátomnak is.)
Tudom, most koronavírus van, nem a legjobb ötlet a dokihoz ilyen ötletekkel elmenni, de ha már ez egy lehetséges opció lesz, szerintem menj el, hátha neked is segít.:)
(Én 18 vagyok, kb akkor kezdtem el a gyógyszert szedni, mint amennyi most te vagy)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!