Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » 23 éves fiú vékony vagyok,...

23 éves fiú vékony vagyok, szőrtelenítem a lábam, szerintetek gáz?

Figyelt kérdés

2020. márc. 29. 15:10
1 2 3
 21/25 Csakegysajt95 ***** válasza:
100%
Tégy úgy, ahogy szeretnéd. Feltéve, ha elviseled ha valaki beszól emiatt. Ez olyan mintha én nő létemre nem szőrtelenítenék, mindkettő variáció kiveri az emberekben a biztosítékot. Mert nem ezt szokták meg. A társadalmi normák miatt van csak ez. A férfi szőrös, a nő nem. Aki ettől eltér, az biztos b*zi, más válasz nincs is 😒😂 pedig alapból az ember szőrös, ez én pl a karomat nem szoktam szőrteleníteni, nyáron kiszőkül, de soha nem ért emiatt még semmi negatív kritika.
2020. ápr. 4. 11:05
 22/25 Csakegysajt95 ***** válasza:
100%
#15 a természetet nem lehet becsapni 😂😂😂 hányszor megpróbálja az ember, és hányszor sikerül is. A levegőben, a vízben, a víz alatt és a világűrbe is eljutottunk már. Az nem a természettel megy szembe? Vagy amikor valakinek nem lehet gyereke természetesen és mesterségesen beültetik neki a megtermékenyített petesejtet az nem megy szembe a természettel? Az hogy a kényelmes szobánkból, autóból, tömegközlekedést használva számítógépeket, laptopokat és okostelefonokat használunk az b***meg nem természetellenes 🤔😂😂
2020. ápr. 4. 11:09
 23/25 anonim ***** válasza:
13%
Baszogatni fognak érte, érdekedben ajánlom,hogy ne vágd le.
2020. ápr. 4. 11:44
 24/25 geza tozser válasza:
54%

A szőrtelenités -szerintem- hasonló a BOROTVÁLKOZÁS elkezdéséhez.Ami eleinte csak egy kis pihe-szerű szőrzet eltávolitásából áll(hat) ami majd mindjobban erősődik és nő. Igy elérheted azt hogy majd egyre erősebb lessz a szőrzet és egyre gyakrabban kell majd.

DE te tudod és majd meglátod mi lessz.

2020. ápr. 4. 18:52
 25/25 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó hülyeséget ír nemlesz erősebb.

Egyébként ha vékony lábad van én nem ajánlom a szőrtelenítést úgy már nagyon nőies lába lesz egy vékony fiúnak a szőr kicsit segit rajta

2020. ápr. 7. 21:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!