23 éves fiú vékony vagyok, szőrtelenítem a lábam, szerintetek gáz?
Miért volna gáz?
Nem te vagy az egyetlen, aki melegként viselkedik, ám ha annak nézi valaki, kikéri magának.
Szerintem nem gáz
Ezt csak a belenk nevelt trendek akarjak mondatni
“A ferfi szoros”
Es??? Egy nő is az,megse akarja tudomasul venni senki mert nalunk az a termeszetes hogy egy no nem szoros a pasi meg igen.
Sztem mindenki csinalja ugy ahogy szamara a legjobb
Szoktam én is. Eddig 1 ember kérdezett rá. Elmondtam, hogy utálom magamon, aztán ennyi. Megértette, sőt még hozzatett valami olyasmit, hogy nem bánná, ha valamivel kevesebb lenne neki is. Egyébiránt van akinek alig szőrös, alapvetően nem hiszem, hogy annyira feltűnő. Ráadásul még hullott is elég rendesen, bőröm alig látszódott, szinte egy helyről 3 szál nőtt. Én undorítónak találom. Ha egy lánynak emiatt nem kellek vagy szakít velem, akkor nem is bánom :D
De ha meghagyom az is baj, ha leszedem az is. Köztes megoldás a trimmelés, de nekem az sem "tetszett". Rengeteget gondolkoztam rajta, hogy leszedjem vagy sem. Először gyantázva lett. Olvasgattam kommenteket, még meleg kategóriában is, és meglepő módon sokan a szőröset preferálják, így az előítéletet sem értem. Már általános iskolás koromban felmerült a kérdés, hogy mi van ha besötétedik, mert akkor még egyrészt nem volt ennyire erőteljes, másrészt pedig világos is volt. Hát nem megtette??? :'(
Középiskola végefele volt először leszedve, 2 osztálytársamnak szintúgy, mindkettőnek volt barátnője (úgy tudom mai napig is) utánuk vettem a bátorságot és lemertem én is, ettől független igencsak aggódtam tesinél, hogy mi lesz. Meglepő módon semmi. Pedig javarészt fiú osztály volt, simán tettek megjegyzéseket a másikra. Azóta egyetemen sem kaptam semmiféle negatívumot ilyentéren, szóval szarom le. Ha valaki a szőrösségben méri a férfiasságot, ahhoz csak gratulálni tudok. Csajok felé pedig nehezen nyitok, talán fordítva még gyakoribb is, de szintúgy nem tapasztaltam miatta hátrányt, télen pedig látszódni sem látszódik :D 23 vagyok én is és hetero!, ha eddig valakinek nem esett volna le.
Gáznak éppen nem gáz, de személy szerint nekem a szőrös férfi lábak tetszenek.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!