Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » 23 éves fiú vékony vagyok,...

23 éves fiú vékony vagyok, szőrtelenítem a lábam, szerintetek gáz?

Figyelt kérdés

2020. márc. 29. 15:10
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
60%

Miért volna gáz?

Nem te vagy az egyetlen, aki melegként viselkedik, ám ha annak nézi valaki, kikéri magának.

2020. márc. 29. 16:04
 12/25 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem nem gáz

Ezt csak a belenk nevelt trendek akarjak mondatni

“A ferfi szoros”

Es??? Egy nő is az,megse akarja tudomasul venni senki mert nalunk az a termeszetes hogy egy no nem szoros a pasi meg igen.

Sztem mindenki csinalja ugy ahogy szamara a legjobb

2020. márc. 29. 16:18
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

Szoktam én is. Eddig 1 ember kérdezett rá. Elmondtam, hogy utálom magamon, aztán ennyi. Megértette, sőt még hozzatett valami olyasmit, hogy nem bánná, ha valamivel kevesebb lenne neki is. Egyébiránt van akinek alig szőrös, alapvetően nem hiszem, hogy annyira feltűnő. Ráadásul még hullott is elég rendesen, bőröm alig látszódott, szinte egy helyről 3 szál nőtt. Én undorítónak találom. Ha egy lánynak emiatt nem kellek vagy szakít velem, akkor nem is bánom :D

De ha meghagyom az is baj, ha leszedem az is. Köztes megoldás a trimmelés, de nekem az sem "tetszett". Rengeteget gondolkoztam rajta, hogy leszedjem vagy sem. Először gyantázva lett. Olvasgattam kommenteket, még meleg kategóriában is, és meglepő módon sokan a szőröset preferálják, így az előítéletet sem értem. Már általános iskolás koromban felmerült a kérdés, hogy mi van ha besötétedik, mert akkor még egyrészt nem volt ennyire erőteljes, másrészt pedig világos is volt. Hát nem megtette??? :'(

Középiskola végefele volt először leszedve, 2 osztálytársamnak szintúgy, mindkettőnek volt barátnője (úgy tudom mai napig is) utánuk vettem a bátorságot és lemertem én is, ettől független igencsak aggódtam tesinél, hogy mi lesz. Meglepő módon semmi. Pedig javarészt fiú osztály volt, simán tettek megjegyzéseket a másikra. Azóta egyetemen sem kaptam semmiféle negatívumot ilyentéren, szóval szarom le. Ha valaki a szőrösségben méri a férfiasságot, ahhoz csak gratulálni tudok. Csajok felé pedig nehezen nyitok, talán fordítva még gyakoribb is, de szintúgy nem tapasztaltam miatta hátrányt, télen pedig látszódni sem látszódik :D 23 vagyok én is és hetero!, ha eddig valakinek nem esett volna le.

2020. márc. 29. 16:54
 14/25 anonim ***** válasza:
27%
B Ú Z A
2020. márc. 29. 17:18
 15/25 anonim ***** válasza:
33%
Inkább maradjon szőrös.Férfi vagy.A természetet nem lehet becsapni.
2020. márc. 29. 17:31
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
#15 Miért a nők nem szőrösek? Tudtommal az evolúció is az eltűnése felé halad férfiak esetén is. Mindig nem értem ezt a fajta logikát.
2020. márc. 29. 17:35
 17/25 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem nem gáz inkább igényesség,én is borotválom mert sokkal jobb érzés igy lenne ja és eddig minden barátnőmnek Bejött,ne hallgass a negativ véleményekre mert van egy par nyomi itt is mint mindenhol akik unalmukban mindenbe belekotnek,és aki buzazik emiatt az egy csira mert annak meg nem tünt fel,hogy a 21.szazadban élünk es nem az őserdőben bár ők oda valok lennének ,ugyhogy nyugodj meg barátom es szortelenits tovabbra is ha neked igy tetszik! 21F
2020. márc. 30. 11:22
 18/25 anonim ***** válasza:
29%

[link]

2020. márc. 30. 14:50
 19/25 anonim ***** válasza:
78%

Gáznak éppen nem gáz, de személy szerint nekem a szőrös férfi lábak tetszenek.

N

2020. márc. 31. 17:19
 20/25 anonim ***** válasza:
22%
Igen. Önmagában már az is gáz, hogy szükségét érzed annak, hogy szőrtelenítsd. Férfiatlan ez a belső vergődés, melyet a szőrtelenítés sugall kifelé.
2020. ápr. 2. 09:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!