Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ti mentek koronavirus alatt...

Ti mentek koronavirus alatt szoliba?

Figyelt kérdés
Nem akarom abbahagyni mert imadok szolizni de mostmar tenyleg nagy a baj ugx nezki. Ti mentek pl. Kormoshoz szoliba vagy kozmetiushoz?
2020. márc. 18. 08:48
 1/7 anonim válasza:
100%
Nem! Én is járok körmöshöz.. Viszont most felfüggesztem még nem javul a helyzet! Nem értem miért nem lehet megérteni, hogy vigyázzunk egymásra, az egészségünk fontosabb mindennél! .. Sztem nem annyira fontos a szőlő, se a kormos, kozmetikus stb..
2020. márc. 18. 09:21
 2/7 anonim válasza:
100%
Szoli :D
2020. márc. 18. 09:21
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem!

Én körmös vagyok. Határozatlan időre bezàrtam az üzletemet! Ahova szoliba jártam, már ők sem nyitnak ki (nagyon helyesen)! Most tényleg mindenkinek meg kell értenie, hogy maradjon otthon! Az azt jelenti, hogy otthon maradsz! Nem mész ki az ajtón!

2020. márc. 18. 10:55
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Bírd már ki szoli nélkül könyörgöm. Azt a stúdiót se értem akik nyitva vannak még.
2020. márc. 18. 14:29
 5/7 Sunshinedoll ***** válasza:
67%

Amúgyse.

Nem hiszem, hogy ennyit nem lehet kibírni, Anyám.

2020. márc. 18. 16:20
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
A normális helyek már bezártak, csak az idióta körmös/szolis/fodrász/kozmetikus van nyitva..
2020. márc. 18. 18:23
 7/7 anonim ***** válasza:
En meg jovoheten megyek 2x5 percre,telen mindig extrem erzekeny lesz es kipattog a borom a borotvalkozastol (erdekes modon nyaron szinte egyaltalan nem szokott), es csak szolival tudom ugy rendbehozni, hogy nyar kozepen mar fel merjek venni rovidnadragot/szoknyat, hogy a napon barnitsam tovabb. Utana jo par hetig nem fogok. Alapbol nyitasra jarok, szoval en vagyok aznap az elso, de nyilvan igy megjobban figylenek a fertotlenitesre, meg szerencsere nekem is van meg kezfertotlenitom. Kormoshoz, kozmetikushoz nem jarok.
2020. márc. 22. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!