Szerintetek mit csináljak lányom most van a serdülő korban és nagyon hamar zsirosodik a haja 3 naponta mosni kell. Ilyen samponokat próbáltam de egyik sem használt. Nincs valakinek valami jó módszere?
Ha 3 naponta zsírosodik a haja azzal nincsen semmi baj.
Használjon száraz sampont!
Bár ne lenne három napig gond a hajammal...!
Heti kétszer mosni tök átlagos.
A serdülőkor ilyen. Én head&shoulder max oil-lal bírtam ki. (Férfi vagyok, de hosszú a hajam).
Ajánlani nem ajánlom, mert sok ismerősömnek nem jön be, és szerintük még jobban ront a dolgokon. Én kb. 4 naponta mosom, és harmadik nap is még olyan, mintha frissen mostam volna, 4. nap kezd el kicsit összeállni a töveknél. A korai serdülőkori fejbőr irritációm ennek köszönhetően múlt el.
Gyakran olvasom fórumokon, hogy 5 nap után már viszket a fejbőrük, nekem másfélhét volt a maximum, amit mosás nélkül bírtam de nem viszketett, pedig előtte seborrhea miatt már másnap vakargattam. Gyerekkoromban semmi problémám nem volt, kb. 14 évesen kezdtem el hirtelen zsírosodni, mindenhol viszketni, bőrgyógyász gyógysampont írt fel seborrheára, ami nagyon sokat nem segített. Végül 16 évesen kezdtem használni head&shoulderst, és minden tünet pár hónap alatt megszűnt, és máig semmi gondom nincs.
Ismétlem: több ismerősömnek elkezdett tőle hullani a haj, kiszáradni a fejbőre, tehát nem biztos, hogy nektek is beválik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!