Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Garnier kézkrémet kenhetek az...

Garnier kézkrémet kenhetek az arcomra?

Figyelt kérdés
Garnier kézápoló krém extra száraz kézbőrre. Viszont nekem az arcom is ki van száradva. Kenhetek rá? Segít rajta?
2020. márc. 3. 16:19
 1/9 anonim ***** válasza:
72%
Kenhetsz. Ismerős hölgy pl. testápolónak használja az aloés kézkrémet amit kapok a melóhelyen, azt mondja jobb, mint a "rendes" testápolók.
2020. márc. 3. 16:31
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a gyors választ!
2020. márc. 3. 16:33
 3/9 anonim válasza:
100%
Hogyha hajlamos vagy a mitesszerekre illetve pattanásokra, akkor érdemesebb arckrémet venni, mivel a kézkrém nehezebb, zsírosabb és könnyebben el tudja tömíteni a pórusokat. Viszont 1-1 alkalomtól nem lesz baj :)
2020. márc. 3. 16:50
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Én nem kennék. Nem egyforma az arcunkon és a kezünkön a bőr, de a testünk többi részén sem. Nem véletlenül írják rá a csomagolásra, hogy pl csak testen lehet használni. A kézkrémben lehetnek olyan összetevők amik az arcodat irritálhatják, eltömíthetik a pórusaidat, stb. Szerintem vegyél inkább olyat, ami csak arcra való.
2020. márc. 3. 16:59
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Ekcémás a bőröm és ez az első kézkrém ami jó rá, ezért félek arckrémmekkel kísérletezni.
2020. márc. 3. 17:00
 6/9 anonim válasza:
100%

Ekcéma ellen én azt javaslom, hogy térj be a patikába és kérdezz rá, mivel ők tudnak segíteni. Húgomnak is ekcémás az arca és mi Eucerin krémből kenünk rá, amit szintén a gyógyszertárban ajánlottak.

Ui.: a patikától nem kell félni, az is egyfajta 'bolt', tehát nem vagy köteles megvenni semmit. Én is jöttem már ki úgy, hogy nem kértem a vitamint, mert abban a patikában drágának találtam (persze mondani nem ezt mondtam).

2020. márc. 4. 08:46
 7/9 A kérdező kommentje:
Eucerint már próbáltam, nem vált be. :( Nem a patikától félek, hanem, hogy a krém nem válik be és még rosszabb lesz. Sajnos sok ilyen rossz tapasztalatom volt.
2020. márc. 4. 09:22
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez a piros tubusos, ugye? Én is azt kenem a kezemre és az arcomra is, semmi bajom. Mióta elkezdtem ezt használni arckrém helyett, azóta (először 10 év óta) nincsenek vörös, száraz foltok az arcomon.
2020. márc. 4. 11:54
 9/9 A kérdező kommentje:
Igen piros tubusos! Jaj de jó ezt olvasni! Köszönöm a segítséget!
2020. márc. 4. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!