Garnier kézkrémet kenhetek az arcomra?
Figyelt kérdés
Garnier kézápoló krém extra száraz kézbőrre. Viszont nekem az arcom is ki van száradva. Kenhetek rá? Segít rajta?2020. márc. 3. 16:19
1/9 anonim válasza:
Kenhetsz. Ismerős hölgy pl. testápolónak használja az aloés kézkrémet amit kapok a melóhelyen, azt mondja jobb, mint a "rendes" testápolók.
2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a gyors választ!
2020. márc. 3. 16:33
3/9 anonim válasza:
Hogyha hajlamos vagy a mitesszerekre illetve pattanásokra, akkor érdemesebb arckrémet venni, mivel a kézkrém nehezebb, zsírosabb és könnyebben el tudja tömíteni a pórusokat. Viszont 1-1 alkalomtól nem lesz baj :)
4/9 anonim válasza:
Én nem kennék. Nem egyforma az arcunkon és a kezünkön a bőr, de a testünk többi részén sem. Nem véletlenül írják rá a csomagolásra, hogy pl csak testen lehet használni. A kézkrémben lehetnek olyan összetevők amik az arcodat irritálhatják, eltömíthetik a pórusaidat, stb. Szerintem vegyél inkább olyat, ami csak arcra való.
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Ekcémás a bőröm és ez az első kézkrém ami jó rá, ezért félek arckrémmekkel kísérletezni.
2020. márc. 3. 17:00
6/9 anonim válasza:
Ekcéma ellen én azt javaslom, hogy térj be a patikába és kérdezz rá, mivel ők tudnak segíteni. Húgomnak is ekcémás az arca és mi Eucerin krémből kenünk rá, amit szintén a gyógyszertárban ajánlottak.
Ui.: a patikától nem kell félni, az is egyfajta 'bolt', tehát nem vagy köteles megvenni semmit. Én is jöttem már ki úgy, hogy nem kértem a vitamint, mert abban a patikában drágának találtam (persze mondani nem ezt mondtam).
7/9 A kérdező kommentje:
Eucerint már próbáltam, nem vált be. :( Nem a patikától félek, hanem, hogy a krém nem válik be és még rosszabb lesz. Sajnos sok ilyen rossz tapasztalatom volt.
2020. márc. 4. 09:22
8/9 anonim válasza:
Ez a piros tubusos, ugye? Én is azt kenem a kezemre és az arcomra is, semmi bajom. Mióta elkezdtem ezt használni arckrém helyett, azóta (először 10 év óta) nincsenek vörös, száraz foltok az arcomon.
9/9 A kérdező kommentje:
Igen piros tubusos! Jaj de jó ezt olvasni! Köszönöm a segítséget!
2020. márc. 4. 12:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!