Hany evesen ereztetek eloszor, hogy oregszik a borotok, hajatok, arcotok?
20, nekem akkor nagyon megváltozott az arcom, megjelentek az első mélyebb ráncaim...
Valamint az alakom sem volt már olyaan huu de vékony, kezdtek meghízninugyanolyan életmóddal, megjelent a narancsbőr, egy-két felesleg combon, hason...
MOST..
Nehezen viselem, 28 éves vagyok, eddig max pattanásokkal küzdöttem mint egy tini de gyógyszeres kezelés miatt elmúlt.
1 évig tökéletes bőr, most meg már a szemem alatt folyton karikásodik, szerintem ránc is lehet mert nem múlik el, fakó a bőröm, eddig BB krémmel egész nap el voltam most muszáj az alapozó :-/
Ó 24 évesen még lazán elkérték a személyim, sőt kisfiam születésénél is sokan ferde szemmel néztek rám 26 évesen.
Hajam is nehezebben regenerálódik, de hamvasszőkébe ősz haj nem látszik.
Mindig furcsálltam anyámnak az örök fiatalságra való törekvését, de kezdem megérteni.
Igazából nekem is elkérik 23 évesen a személyim, meg beszólogatnak, hogy suliban kellene lennem délelőtt...
Viszont ez mellett, már rengeteg ráncom van, nekem 18 évesen is volt már, 20 felett meg nagyon... Meg az alakodon ish, ogy nem vagy már 16, szerintem én akkor voltam a legszebb.
28 évesen, a gyerekem megszületése után. A kialvatlanság, az állandó fáradság, stressz nagyon kiütközött az arcomon.
A mimikai ráncaim elmélyültek, a bőröm az egész testemen csúnyább lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!