Mostál már hajat házi tojássamponnal?
Hogy én mekkora marha vagyok! Sosem keresek rá semmire magyarul youtube-on, csak angolul, mikor magyarul is fent van, ami érdekel! XD
Azt próbáltam, amelyikbe egész tojás kell. Hát, elég sz*r volt, mert a fehérje a meleg víztől "megfőtt" és teli volt kicsi fehér tojásdarabokkal a hajam, amit 2x samponozva tudtam csak kimosni, meg 1 óra alatt csipegettem ki belőle...
Azt viszont ki akarom próbálni, amibe csak a sárgája kell. Az szerintem nem marad benne. :) Csak az a gond, hogy szerintem legalább 6-7 tojás kell az én hajamhoz, ami nem túl gazdaságos... Balzsamból is negyed flakon megy rá egy mosáskor a hossza meg a dússága miatt.
ne mosd olyan forró vízzel,és akkor nem fől meg. :)
2 tojás bőven elég a hosszú hajra, balzsam nem kell rá, az ecetes öblítés is felesleges! a sárgáját zsíros hajra javasolják, mert valóban szárít.
a tojásszag ellen pedig illóolajat kell belecsöpögtetni, de ezek mind le vannak írva a videóban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!