Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit tegyek a nagyon pattanásos...

Mit tegyek a nagyon pattanásos hát ellen?

Figyelt kérdés
Annyira csúnya heges a hátam (pedig nem kaparom) és pattanásos hogy a barátom előtt se merek levetkőzni ne hogy meglássa...most mentünk volna egy kicsit wellnesezni de igy nem vetközök le bikinire mert mások ugy is megbámúlnának miatta...pedig voltam már bőrgyógysznál,adott már sok félét rá de semmi se jó. Volt már valaki igy hogy nem múltak el a pattanások? Ha igen akkor mit csinált?
2020. febr. 11. 22:36
 1/3 anonim ***** válasza:

Kozmetikus aki kitisztítja.

Másik bőrgyógyász.

Nőgyógyász vagy háziorvos is tud segíteni.

Amit te is megtehetsz, az a sok víz, és szellős pamut ruhák hordása, rendszeres alapos tisztálkodás.

2020. febr. 11. 22:50
 2/3 A kérdező kommentje:
Rendesen szoktam tisztálkodni és minnél többet "szellőztetem" a hátam. Pl éjjel nem veszek fel polót,stb.
2020. febr. 11. 23:03
 3/3 anonim ***** válasza:

Vizsgáltasd ki magad mert ez belülről jövő probléma amin a kozmetikus nem fog tudni segíteni. Hiába nyomja ki ugyanúgy visszajön.

Vagy hormonális gond vagy más.

Mindenképp nézess laborban pajzsmirigyet is.

2020. febr. 12. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!