Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miért nem nő szinte egyáltalán...

Miért nem nő szinte egyáltalán a hajam?

Figyelt kérdés

Sem az én hajam, sem a kislányom haja nem nő. 6 éves, de éppen csak, hogy leér a válláig.

Világ életemben nem nőtt az enyém sem. Nem volt festve, vasalva is szökő évben, hetente kétszer mosom, a szárítás is van, hogy elmarad. Próbáltam ricinus olajat, Revalidot, őszintén semmi javulást nem hozott. Amúgy tudom, hogy nem nő egyforma gyorsan senkinek, na de évek óta ezen a szinten van a hajam. Annyira vágyunk a hosszú hajra, a csajszim is és én is.

Köszönöm, ha tudsz jó tippet.

#Hajnövekedé
2020. jan. 31. 12:18
 1/2 anonim ***** válasza:

alapvetően havi 1-2 centi a normális szóval egy hosszú haj azért ki lehet számíolni hogy normális esetben is simná 2 év, lehet letörik a vége, balzzsam használat és két mosás közt ezek a szárazbalzsam sprayk védhetik ettől. Táplálkozás is fontos nyilván, tehát mirelitkaják mellé a revalid az olyna mint a bigmacben a saláta... de nem írtál erről a részről.

Lokalizálni kéne a hajproblémát, teháthogy most akkor ez letörik vagy lassna nő, egyébként mellette dús e vagy ritkás?

Én havonta két havont ahasználok finomítatlan kókuszolajat, pár órára rakom fel, nagyon jó, de ez inkább kisimítja és a töréstől védi.

van a the ordanarynak egy jó peptides hajcseppje is, illetve a koffeinsampontól páromnak úgy beindult a haja hogy 6 helyett 4 hétre kellett vágatni...

2020. jan. 31. 12:47
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod, tippeket!

A lányom és az én hajam is vékony szálú és ritka is.

Viszonylag egészségesen táplálkozunk, itthon főzök, próbálok változatosságra törekedni, több kevesebb sikerrel.

A lányomnak még nem használok balzsamot, próbálom kerülni a kemikálékat. Magamnak szoktam, mivel nagyon hamar megtörik a vége, mindamellett , hogy nincs vasalva, göndörítve, festve. Genetika? Felejtsük el a hosszú hajat?

2020. jan. 31. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!