Gyantázás otthon, hogyan?
Figyelt kérdés
Évekig borotváltam a lábam, kezem stb. de már unom. Kipróbálnám a gyantázást, hátha nem kell 2 naponta szőrteleníteni, de nem tudom hogy álljak neki.
Vettem már gyantamelegítőt, gyantát, lehúzó csíkokat, de semmin nem szedett le.
Kész gyantacsíkot is, de az sem vált be.
Biztos rosszul csinálom.
Aki jártas a témában.... segíthetne, mit vegyek, hogyan használjam :)
2020. jan. 25. 18:46
1/2 anonim válasza:
Én utálom a sima gyantát. Fáj, ragad, nem hatékony. Nekem! Ezért én wax bean-t használom. Ugyanúgy a szőrbe ragad, csak ez megszilárdul és nyom nélkül tépi ki a szőrt. Nem is fáj annyira.
2/2 anonim válasza:
Elképzelhető, hogy zsíros volt a bőröd. Szivaccsal és szappannal alaposan meg kell mosakodni. A bőröd legyen teljesen száraz, amikor felhordod a gyantát. Nyáron, amikor rögtön megizzadunk fürdés után, ajánlott egy kis hintőport is használni.
Amilyen hirtelen tudod, húzzad le a csíkot.
Karon és lábon működnek a bolti cuccok, hacsak nem extrém erős szőröd van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!