Gyantázás intim területen otthon?
Évek óta borotvalom de sajnos már nagyon erős a szor meg szó szerint leborotvalom és rá 1 napra megint ottvan... mivel nem volt barátom tovább hagytam mindig és sose volt baj de most nem hagyhatom
Pár éve volt kb 4 gyantazasom alul kozmetikussal és jó volt mert nem nőtt vissza csak 2 hét múlva meg sima volt de akkoriban nagyon fajt és abbahagytam
Ha nem jutok el időben a kozmetikushoz akkor itthon honaljamat magamnak szoktam lekapni ilyen weet hideg gyanta szalagokkal és nagyon jó meg persze nem faj
Na most elkezdtem magamnak lent leszedni vele a tetején szépen leszedtem jó nagy akaraterővel de az alja meg a nagy ajkak stb nem megy valahogy... miért van ez? Valami ötlet?
Holnap újból neki kezdek leszedni a többit de nemtudom hogy kellene
Tudom hogy a szor novekedesi irányával ellentétesen ez alap de valahogy nem sikerült most :/
Szerintem ne kísérletezz vele otthon. Nem is látod, nem is férsz jól hozzá, bízd inkább kozmetikusra. Nekem volt olyan, amikor egy időben nem volt pénzem kozmira és magamnak csináltam, hogy meghúztam vele a bőrt, és hatalmas véraláfutás lett a helyén... Nem volt szexi. Nem érdemes kínlódni vele.
Illetve ha még nem hosszú a szőr, megpróbálhatod epilátorral is, nekem az működött egy időben. Csak persze akkor nagyon-nagyon ügyelni kell a higiéniára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!