PALETTE XXL van olyan, akinek elsőre szép szőke lett a sötét hajából?
Figyelt kérdés
nincs sok pénzem festékre. azt írták, h megfogja, de narancssárga lesz. van akinek szőke lett, nem narancs?2010. júl. 22. 13:27
1/4 anonim válasza:
Szia a palette xxl nagyon nem jó. Nekem 10 perc alatt szétmarta a fej bőrőm barátnőm foltos lett. Vegyél inkább gyógynővényes szőkitőport és 9-s hidrogénnel majd palette szinzőt de ne festéket és szivasd ki majd szinezd
2/4 anonim válasza:
esélytelen. én leszívás nélkül szőkültem ki sötétbarnából, mindig szőke festékkel festettem, egyre világosabb lett, kb fél év volt mire olyan színű lett, amilyet akartam.
3/4 anonim válasza:
könyörgöm otthon ne próblkozz ilyennel
4/4 anonim válasza:
Ha rám hallgatsz akkor menj el fodrászhoz,neki tudnia kell h.milyen festéktől és mennyi idő alatt lesz olyan szőke amilyet te szeretnél!Én nem hallgattam senkire és sárgarépa szinű volt a fejem kb.1 hónapig,de csak azért mert nem mertem 2x egymás után festeni a hajam,a hidrogén igyis tönkretette!Ja és a paletta xxl nél,nekem a piros árnyalat nagyon gyorsan kikopott...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!