Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Elszúrtam a hajfestést. Hogy...

Elszúrtam a hajfestést. Hogy lehetne javítani?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Négy hónapja szőkére festem a hajamat, ami nagyon jól áll. Eredetileg a hajam sötétbarna, de megőszült - pedig fiatal vagyok. Nem egyenletesen őszülök, hanem csíkokban. Az egyik hajtincsem fehér, a másik mákos tészta, a harmadik sötétbarna.

Eddig nagyon jól bevált a Palette intenzív világos szőke, (ami a sötétbarnát is kivilágosítja) szép, egyenletes színt csinált.

Most is befestettem a lenövést, de sajnos nem a jól bevált festékkel, hanem egy másik Palettével (nem intenzív - a neve: platinaszőke - a doboz szerint középbarnára is lehet kenni.

Sajnos nem sikerült: a hajam a tövénél világosbarna lett, míg a hajam (a többi) világos szőke. Nem vészesen feltűnő, mégis zavar.

Három hetet kell várni a következő festésig, hogy ne roncsolódjon a hajam - mit lehetne tenni, hogy világosabb legyen a töve? Vagy fessem most a jól bevált színnel, és kockáztassak?

Vagy várjak türelmesen három hétig, hogy eltüntessem a hibát?

2010. júl. 21. 19:35
 1/8 anonim ***** válasza:
56%

első hozzászóló...értelmiségi szinted kiderült;)

Nekem is ez volt..nekem a fodrász azt ajánlotta mossam meg citrommal! és tényleg bevált. nagyon szép csillogó lett, és világosodott is. szerintem próbáld ki. ( még a mézes pakolás is jót tehet.:)

2010. júl. 21. 19:47
 2/8 anonim válasza:
43%
Nekem a fodrász azt ajánlotta, hogy locsoljam le gázolajjal és gyújtsam meg:D de komoly:D
2010. júl. 21. 19:52
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a mézes pakolás, és a citromlé ötletet! Ki fogom próbálni!:)
2010. júl. 21. 19:53
 4/8 A kérdező kommentje:

Egyébként van itt moderátor? Annyira szánalmasak ezek a gyerekes, butuska beszólások! Legalább humoros, szellemes lenne! A névtelenséggel visszaélni az interneten nagy divat, de nem vall nagy IQ-ra.

Remélem, azok, akik topic rondítással szórakoznak - ők is vissza fogják ezt kapni, ha kérdésük lesz.:(

2010. júl. 21. 19:58
 5/8 anonim válasza:
Egyébként valahol már én is olvastam, hogy a sör lágyítja a hajat! Bár kitudja, csatlakoznék az előttem szólókhoz...méz méz méz:)
2010. júl. 21. 20:14
 6/8 anonim ***** válasza:

szia...igaz nekem most sötétbarna a hajam... de régen szőke voltam 3 évig és én a platina szőkével festettem és nekem bevált ( annyi a titka h több ideig kell rajta hagyni) amúgy szerintem semmi baja nem lesz a hajadnak ha mégegyszer átfested...és ha már az előző festék kiszívta világosbarnára akkor már nem kell rajta sokat világosítani..

amúgy evvel a festékkel szoktad festeni? :

[link]

vagyis evvel az E20-al? mert nekem ez a szín nagyon tetszik...bár most megváltozott a doboza..edig nem ilyen volt

Ha nem lenne túl nagy kérés..nem linklnél be egy képet a hajadról? mert most énis gondolkozom rajta h megint szőke legyek...de nem akarom a platinával mert az nagyon roncsolta a hajam és nekem nagyion világosra kiszívta pedig eredetileg énis sötétbarna vagyok.

2010. júl. 21. 20:53
 7/8 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Végre, hasznos válaszok jönnek!:)))Ki fogom próbálni! Köszönöm mindenkinek, aki írt!

Ez a festék vált be nekem:

[link]

Ugyan nem teljesen olyan lesz a színe, mint a borítón, inkább aranyos fényű szőke, de egyenletes, és a sötétbarnát is szépen kivilágosítja.

Most ezzel rontottam el a hajam tövét: Delux Platinaszőke

[link]

Közel másfél órát volt a hajamon a festék. Ahol őszek a tincsek, ott persze szép világos, ahol sötét a tincs, ott világosbarna.

2010. júl. 21. 22:04
 8/8 anonim ***** válasza:
jah ..én másra gondoltam de am régen énis avval festettem ami neked bevált :D
2010. júl. 22. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!